Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Αίτημα παράτασης της θητείας των ειδικευόμενων νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας


Αίτημα παράτασης της θητείας των ειδικευόμενων νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Κατόπιν αιτήματος http://enne.gr/21811 της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος  για την περαιτέρω παράταση της θητείας των ειδικευόμενων νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εν όψει της συμπλήρωσης του συμβατικού χρόνου παράτασης παραμονής  τους  στην ειδικότητα της Επείγουσας & Εντατικής Νοσηλευτικής και της Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής  του άρθρου 9  του Ν. 4889/2022 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 40 του ν. 4950/2022 και ισχύει, σας ενημερώνουμε ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση περί της δυνατότητας περαιτέρω παράτασης της παραμονής των ειδικευόμενων νοσηλευτών, η οποία αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές  που επιθυμούν να παραμείνουν, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέσω e-mail στα Πρωτόκολλα των Υ.ΠΕ., εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών πριν από τη λήξη του συμβατικού χρόνου της πρώτης εξάμηνης παράτασης.

Επισημαίνεται ότι η περαιτέρω παράταση δεν θα εμπίπτει στη μοριοδότηση της παρ. 21 του άρθρου 58 του N. 4690/2020 (Α’ 104) και αφορά ειδικευόμενους νοσηλευτές των αναφερόμενων ειδικοτήτων των οποίων λήγει η πρώτη εξάμηνη παράταση, βάσει των ανωτέρω διατάξεων.