Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Προκήρυξη 7Κ, για τα Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ έχει 507 θέσεις, όταν οι μη Καλυμμένες Οργανικές Θέσεις είναι 7.407. Πόσες αντίστοιχες προκηρύξεις (με ίδιο αριθμό Θέσεων) θα πρέπει να βγουν για καλυφτούν όλες οι μη Καλυμμένες Οργανικές Θέσεις;

 Η Προκήρυξη 7Κ, για τα Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ 

Περιγράφονται: 
Οι θέσεις της 7Κ ΠΕ, οι θέσεις της 7Κ ΤΕ και οι θέσεις της 7Κ ΔΕ. Το Σύνολο των θέσεων  της 7Κ ανά Νοσοκομείο. Οι Καλυμμένες Οργανικές Θέσεις και οι Μη Καλυμμένες Οργανικές Θέσεις, Το Ποσοστό  Στελέχωσης, Το Ποσοστό θέσεων  της 7Κ, στο Σύνολο των κενών Οργανικών Θέσεων.

Πόσες αντίστοιχες προκηρύξεις (με ίδιο αριθμό Θέσεων) θα πρέπει να βγουν για καλυφτούν όλες οι μη Καλυμμένες Οργανικές Θέσεις; 

Το Ποσοστό θέσεων της 7Κ στο Σύνολο των Οργανικών Θέσεων.












Σημείωση: 
1. Αναφερόμαστε ΜΟΝΟ σε Οργανικές Θέσεις..
2. Οι "μη καλυμμένες Οργανικές Θέσεις" περιέχουν Κενές οργανικές θέσεις, Δεσμευμένες και Θέσεις "χωρίς καταγεγραμμένη κατάσταση".
3. Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" βρέθηκαν εγγραφές, μόνο για "μη καλυμμένες Οργανικές Θέσεις"
4. Τα στοιχεία αντλήθηκαν από το ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  από τις μέχρι τώρα καταγεγραμμένες εγγραφές. 

Πηγή: ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, 

Επεξεργασία - Επιμέλεια: Ντίνος Μηνδρινός Πρόεδρος Εργαζομένων ΓΝ Βόλου.