Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές της Απογραφής

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές της Απογραφής


Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, υλοποίει από τον Σεπτέμβριο 2022 εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ‘ΑΠΟΓΡΑΦΗ - ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ’». Το πρόγραμμα εντάσσεται στον τομέα Πληροφορικής και Ψηφιακών Υπηρεσιών του ΕΚΔΔΑ. Απευθύνεται αποκλειστικά σε υπαλλήλους και προϊσταμένους που υπηρετούν σε μονάδες Διοικητικού/Προσωπικού/Ανθρώπινου Δυναμικού φορέων του Δημοσίου και είναι επιφορτισμένοι με την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, το ψηφιακό οργανόγραμμα και τα περιγράμματα θέσεων εργασίας, την κινητικότητα, την αξιολόγηση, καθώς και τις διαδικασίες προγραμματισμού προσλήψεων. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι/ες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που σχετίζονται με τις ηλεκτρονικές εφαρμογές του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου (Απογραφή). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση και πρακτική εξάσκηση, έχει διάρκεια 42 ώρες (6 ημέρες) και υλοποιείται με την μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Κρίνεται σκόπιμη η παρακολούθηση του εν λόγω προγράμματος από το σύνολο των υπαλλήλων και προϊσταμένων των υπηρεσιών Διοικητικού/Προσωπικού/Ανθρώπινου Δυναμικού.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: https://www.ekdd.gr.