Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας εκπέμπει S.O.S! Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σε ρόλο «Λαγού», με τις προτάσεις του ανοίγει την κερκόπορτα για την Ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας εκπέμπει S.O.S! Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σε ρόλο «Λαγού», με τις προτάσεις του ανοίγει την κερκόπορτα για την Ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΡΟΝΟΙΑΣ

     


     Η παράταξη μας «ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ» συμμετέχει δυναμικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείων της Αττικής και  η ΟΕΝΓΕ, την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 10 το πρωί στο Ζάππειο, αντιδρώντας στην εκδήλωση του ΠΙΣ για προώθηση των ΣΔΙΤ στην Υγεία.
   Η ηγεσία του Π.Ι.Σ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ), δρώντας ως «λαγός» της νέας επίθεσης στα δικαιώματα υγειονομικών & ασθενών, οργανώνει Ημερίδα, με θέμα «Συμπράξεις Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα στην Υγεία»,με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων τραπεζών, ιδιωτικών κλινικών, ασφαλιστικών και φαρμακευτικών εταιρειών.Προτείνουν:
● μετατροπή των Δημόσιων Νοσοκομείων σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου
● συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, μετατροπή των μικρότερων Νοσοκομείων σε Κέντρα Υγείας
● σύνδεση με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και με ιδιώτες – επιχειρηματίες υγείας
● νέα επίθεση στο δικαίωμα για μόνιμη, σταθερή δουλειά με επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων κ.ά.
Υπολογίζουν χωρίς τους εργαζομένους και θα μας βρουν μπροστά τους!
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ από κοινού με δεκάδες σωματεία δημόσιων δομών υγείας – πρόνοιας
 

ü ΟΧΙ στις Συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα, στις ιδιωτικοποιήσεις & τη λειτουργία των Δημόσιων Νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια