Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Εκδήλωση "Βράβευσης" για τα παιδιά των Εργαζομένων, αλλά και των 2 Συναδέλφων μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εκδήλωση "Βράβευσης" για τα παιδιά των Εργαζομένων, αλλά και των 2 Συναδέλφων μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Χτες 20/12/19 σε γιορτινό κλίμα,ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση "Βράβευσης" στην Αίθουσα διαλέξεων του Νοσοκομείου.

Η βράβευσης αφορούσε τα παιδιά των Εργαζομένων, αλλά και των 2 Συναδέλφων μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
Βραβεύτηκαν συνολικά 21 παιδιά εργαζομένων, και 2 Συνάδελφοί: η Κα Βάσω Λαμπαδαρίου και η Κα Πελαγία Καζιλάρη.  
Δόθηκε σε όλους αναμνηστικός Έπαινος και μία συμβολική δωροεπιταγή από τα καταστήματα Berhka,(αγορασμένη με χρήματα του Συλλόγου) σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας και του στόχου που επιτεύχθηκε.
Στο Βάθρο της απονομής εκτός των Παιδιών βάλαμε μαζί και τους Γονείς, που με την καθοδήγησή τους άνοιξαν τον δρόμο της επιτυχίας και την ψυχοθφόρα διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων την έκαναν λιγότερο δύσκολή.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία σας, Μπράβο σας. Ευχόμαστε να μην σταματήσετε σε αυτή την επιτυχία και να ακολουθήσουν και άλλες σε υψηλότερα επίπεδα γνώσης. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας καμαρώνουμε.  

Η Εκδήλωση της  Βράβευσης έγινε πλέον θεσμός!!

Συγχαρτήρια και καλή πρόοδο σε όλους και ότι καλύτερο στην ζωή σας.
Καλές Γιορτές, με Υγεία Χαρά Ευτυχία.


Στην Εκδήλωση συμμετείχε  και η Διοίκηση του Νοσοκομείου που έδωσε και εκείνη με την σειρά της στα παιδια ένα συμβολικό Δώρο.

Ευχαριστούμε την ΕΨΑ για την Χορηγία των αναψυκτικών.