Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Εκδόθηκε το ΦΕΚ για την παράταση σύναψης συμβάσεων ορισμένου χρόνου

Εκδόθηκε (επιτέλους!) το ΦΕΚ του Νόμου 4647 που στο Άρθρο 13 αναφέρεται στην παράταση σύναψης συμβάσεων ορισμένου χρόνου.


Προηγήθηκε αποστολή mail προς το εθνικό τυπογραφείο, για μπει σε προτεραιότητα η έκδοση του ΦΕΚ.
















Θα πρέπει άμεσα οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων να εφαρμόσουν τον Νόμο, να παρατείνουν τις υφιστάμενες συμβάσεις με το υπάρχον προσωπικό και να κινήσουν τις διαδιακασίες μέσω ΑΣΕΠ για νέο προσωπικό ώστε να ενισχυθεί το λιγοστό προσωπικό.
Ο ΑΣΕΠ να ανακοινώσει άμεσα την πρόσκληση και να ξεκινήσει η διαδικασία του Διαγωνισμού. 
Παράλληλα να σταματήσουν και να ακυρώσουν τους διαγωνισμούς για ιδιωτικά συνεργεία.


Για να δείτε το φεκ πατήστε εδώ. και για να δείτε το σχετικό Άρθρο πατήστε εδώ.


Να θυμήσουμε την Αιτιολογική Έκθεση στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας: « Για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προς κάλυψη πραγματικών έκτακτων αναγκών, επιχειρείται η προστασία ευαίσθητων φορέων και η προσωρινή επίλυση, μέχρι την 30/06/20, σημαντικών ζητημάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της καθαριότητας, της εστίασης, της σίτισης και φύλαξης για την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς του..... κυρίως για τα Νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας.Προυπόθεση για να δοθεί η παράταση στους  παραπάνω φορείς μέχρι την σύναψη νέων συμβάσεων , συνιστά η υποβολή του σχετικού αιτήματος  προς τον ΑΣΕΠ όπως περιγράφεται στην πρώτη παράγραφο. Συνεπώς, με την Συγκεκριμένη παράταση προφυλάσσονται ευαίσθητοι φορείς της ελληνικής κοινωνίας, συνολικά στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να μην στερηθούν υπηρεσίες όπως αυτές της καθαριότητας, της εστίασης, της σίτισης και της φύλαξης.»