Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ξύλο και χημικά η απάντηση της Κυβέρνησης και των ΜΑΤ στην Αγωνιστική παρέμβαση των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία στην ημερίδα του ΠΙΣ και ματαίωση των σχεδίων για τη Ιδιωτικοποίηση και Εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

Ξύλο και χημικά η απάντηση της Κυβέρνησης και των ΜΑΤ στην Αγωνιστική παρέμβαση των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία στην ημερίδα του ΠΙΣ και ματαίωση των σχεδίων για τη Ιδιωτικοποίηση και Εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Καταγγέλλουμε την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των ΜΑΤ,  με τη χρήση χημικών, εναντίον των εργαζομένων στην υγεία, στην σημερινή δυναμική κινητοποίηση που διοργάνωσαν από κοινού τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείων της Αττικής και  η ΟΕΝΓΕ, στην οποία συμμετείχε ενεργά και δυναμικά η παράταξη μας «ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Με την ματαίωση της σημερινής ημερίδας - φιέστας που διοργάνωσε
το Προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σε αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση για να ξεδιπλώσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους για το ξεπούλημα της Δημόσιας Υγείας στους Ιδιώτες και το μεγάλο κεφάλαιο, το Υγειονομικό Κίνημα έστειλε ένα  ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
 
ΟΜΙΛΙΑ ΤΑΣΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Δηλώνουμε δε με σαφήνεια και αποφασιστικότητα ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και δεν θα επιτρέψουμε τα ιδιωτικά συμφέροντα να καθορίσουν την υγεία των ασθενών. Ο χώρος των Νοσοκομείων είναι και θα παραμείνει Δημόσιος, δεν είναι και δεν θα γίνει χώρος επενδύσεων των ιδιωτικών κεφαλαίων και εμπορευματοποίησης του Κοινωνικού Αγαθού της υγείας.

  Παρά τη ρίψη χημικών το συνδικαλιστικό κίνημα κατέλαβε την αίθουσα του Ζαππείου, στην οποία πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό. Δεν διαπραγματευόμαστε τους όρους και τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών, απαιτούμε την ενίσχυση και ενδυνάμωση του Δημόσιου συστήματος υγείας και όχι το ξεπούλημα του στο ιδιωτικό κεφάλαιο που θα έχει σαν αποτέλεσμα των αποκλεισμό του ασθενέστερου τμήματος της κοινωνίας μας από τα Νοσοκομεία. 

Τα Νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις, η Υγεία του λαού πρέπει να είναι Δημόσια και Δωρεάν. Η λειτουργία των Νοσοκομείων δεν μπορεί να μπει στην λογική κόστους οφέλους. Όφελος στην υγεία νοείται μόνον η βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρεται στους ασθενείς. Εμπόριο ελπίδας δεν θα επιτρέψουμε να γίνει με την υγεία των ασθενών. Μόνο με αγώνες και ενότητα πέρα και μακριά από κόμματα και συμφέροντα είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......................


   

https://synanatropi.files.wordpress.com/2019/12/img_20191205_0842481191796872508247219.jpg?w=1086