Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

ΓΝΩΜΟΔΌΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Συλλόγου

Για την Ενημέρωση όλων των Μελών του Συλλόγου σχετικά με τον Νόμο 4820 της Υποχρεωτικότητας του Εμβολιασμού ζητήσαμε επίσημη γνωμοδότηση από Δικηγόρο. Αυτό έγινε διότι υπήρξαν περιπτώσεις συλλογής πιστοποιητικών και ανακρίβειες αν υπάρχουν πρόστιμα στους Διευθυντές των υπηρεσιών και στους προϊσταμένους που δεν θα πειθαρχήσουν στο Νόμο. Για να αποσαφηνιστεί το τι ισχύει, υπεύθυνα και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και συγκρούσεις με το προσωπικό που προκαλούν προβλήματα στην λειτουργία των τμημάτων ίσχυούν τα παρακάτω: 

Στον Δημόσιο Τομέα δεν τυγχάνει η εφαρμογή της επιβολής προστίμου σε προϊσταμένους ή Διευθυντές Νοσηλευτικών Μονάδων. Τα όποια πρόστιμα αναφέρονται στο Νόμο αφορούν ΜΟΝΟ τον Ιδιωτικό τομέα. 

Επίσης δεν προβλέπεται από το Νόμο η Συλλογή Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης από  προϊσταμένους ή Διευθυντές Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Όσοι προϊστάμενοι έχουν προχωρήσει σε τέτοια ενέργεια χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν, θα πρέπει άμεσα να επιστρέψουν τα πιστοποιητικά στους εργαζόμενους. Διαφορετικά παρανομούν. 















Το προσωπικό το μόνο που υποχρεούται είναι
η επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης την 1/9/21.

Για να δείτε την γνωμοδότηση πατήστε εδώ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΓΝ Βόλου ακολουθεί την ομόφωνη απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ που τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού και κατά της Υποχρεωτικότητας, και απέχουμε ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ από την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης.