Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Δωρεά συνολικής αξίας 5.010€ σε Επιταγές δώρου και παροχή έκπτωσης 10% για αγορές σε είδη ορόφου από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

 

Δωρεά συνολικής αξίας 5.010€ σε Επιταγές δώρου και παροχή έκπτωσης 10% για αγορές σε είδη ορόφου από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε., ανταποκρινόμενες στο αίτημα της Ε.Ν.Ε., για την παροχή εκπτωτικής πολιτικής προς τα μέλη της, προσέφεραν το πόσο των 5.010€ σε Επιταγές δώρου και την παροχή έκπτωσης 10% για αγορές σε είδη ορόφου, για όλα τα ενεργά μέλη της Ε.Ν.Ε., μέσω των καταστημάτων τους, πανελλαδικά.

Οι Επιταγές δώρου θα διανεμηθούν σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα της Ε.Ν.Ε., σύμφωνα με τον αριθμό των ενεργών μελών και με ευθύνη των Προέδρων θα χορηγηθούν στα μέλη της Ε.Ν.Ε..

Σε ότι αφορά την παροχή έκπτωσης 10% για αγορές σε είδη ορόφου, η έκπτωση ισχύει για όλα τα ενεργά μέλη της Ε.Ν.Ε. πανελλαδικά, με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους της Ε.Ν.Ε..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, προς τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε., για τη δωρεά και την παροχή της εκπτωτικής πολιτικής, προς τα μέλη της Ε.Ν.Ε..

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε.