Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για τις Δικαστικές διεκδικήσεις για τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Ενημέρωση  των μελών του Συλλόγου για τις Δικαστικές  διεκδικήσεις για τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας για τα έτη 2016 -2018. 

Στις 1/7/21 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης για τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας για τις 10 ομαδικές αγωγές των μελών του Συλλόγου.

ΑΓΩΓΈΣ:

1.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΜ ΚΛΠ σύνολο 35 κατά ΓΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ << ΑΧΙΛΟΠΟΥΛΕΙΟ>.

2. ΒΙΟΛΕΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΛΠ σύνολο 41 κατά            >>

 3. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΛΠ σύνολο 14 

4. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΓΕΡΟΓΛΉ ΚΛΠ σύνολο 49 

5. ΔΟΜΝΑ ΚΑΡΑΝΑΚΗ κλπ σύνολο 50 

6. ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΡΑ ΚΛΠ σύνολο 50 

7. ΕΥΑΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ σύνολο 50 

8.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΆΝΝΟΥ ΚΛΠ σύνολο 50 

9.ΝΕΚΤΑΡΙΑ - ΜΑΛΑΜΙΤΣΑ ΚΛΠ σύνολο 50  

10. ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ ΚΛΠ σύνολο 50 κατά      >>

 

Η πρόταση της Δικηγόρου Κας Βούκουτου προς τον Σύλλογο ήταν να ζητηθεί αναβολή της υπόθεσης, δεδομένου ότι επί του επίδικού νομικού ζητήματος δεν έχει ακόμη αποφανθεί το Ανώτερο Δικαστήριο του Αρείου Πάγου, και η θετική απόφαση του οποίου μπορεί να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν το Ανώτερο Δικαστήριο του Αρείου Πάγου γνωμοδοτήσει θετικά, τότε η υπόθεση θα πάει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για να αποφανθεί τελικά. Θυμίζουμε ότι η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά. 

Το κόστος της αναβολής (60€ παράβολο / αγωγή ) καλύφθηκε από το ταμείο του Συλλόγου με απόφαση ΔΣ του Συλλόγου, και αφού έγινε προσπάθεια, παράσταση στην Διοίκηση, και επίσημη αίτηση από το Σύλλογο προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου για να ζητηθεί η αναβολή από το Νοσοκομείο (μέσω της Δικηγόρου του Νοσοκομείου) ώστε να μην υπάρχει επιβάρυνση από τους Εργαζόμενους, δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική. 

Η νέα ημερομηνία εκδίκασης είναι η 2/9/21.

Για το ίδιο θέμα, οι 2 ομαδικές αγωγές με την Δικηγόρο κα Γιαλλίδη έχουν αναβληθεί, και η ημερομηνία εκδίκασης είναι η 13/1/22.

Για τα μέλη του Συλλόγου που πλήρωσαν για επιπλέον αγωγές στην προηγούμενη Διοίκηση του Συλλόγου και οι οποίες δεν βρέθηκαν κατατεθειμένες στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου, θα ειδοποιηθούν για να τους επιστραφούν τα χρήματα που έδωσαν στο Σύλλογο. Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να προσκομίσουν τις αποδείξεις πληρωμής για να διευκολυνθεί η διαδικασία.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.