Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

«Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.: Παροχή έκπτωσης από 5% έως 50% στα μέλη της Ε.Ν.Ε. για τη διαμονή τους σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα»


«Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.: Παροχή έκπτωσης από 5% έως 50% στα μέλη της Ε.Ν.Ε. για τη διαμονή τους σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα»

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), είναι το κορυφαίο τριτοβάθμιο όργανο, το οποίο εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων στην Ελλάδα. Στη Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. ανήκουν όλες οι μικρές τουριστικές οικογενειακές επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, οι οποίες εξασφαλίζουν διακοπές στην Ελλάδα σε μεγάλο αριθμό ελλήνων και ξένων τουριστών, καλύπτοντας το 50% της τουριστικής κίνησης.

Στο πλαίσιο της συνεισφοράς των Νοσηλευτών απέναντι στην κοινωνία στο διάστημα της πανδημίας, η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. παρέχει πανελλαδικά έκπτωση από 5% έως 50% στα ενεργά μέλη της Ε.Ν.Ε., τα οποία μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. (www.setke.gr), να αναζητούν τα συνεργαζόμενα τουριστικά καταλύματα, τα οποία χορηγούν έκπτωση σε αυτούς και να επικοινωνούν απευθείας μαζί τους, επιδεικνύοντας  την ταυτότητα μέλους της Ε.Ν.Ε., η οποία πιστοποιεί την ιδιότητα τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. για την παροχή της εκπτωτικής πολιτικής, προς τα μέλη της Ε.Ν.Ε., η οποία έρχεται να αποδείξει την έμπρακτη κοινωνική αναγνώριση του έργου των Νοσηλευτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε.


Κάντε κλικ εδώ για το Δελτίο Τύπου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.


Πηγή: enne.gr