Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ενημέρωση για τον Προγραμματισμό Προσλήψεων 2022.

 Ενημέρωση για τον Προγραμματισμό Προσλήψεων 2022. 

Έως Αύριο 16/7/21 θα πρέπει να αιτηθεί το Νοσοκομείο μας τις Θέσεις για ΜΟΝΙΜΟ Προσωπικό για το επόμενο έτος. Α’ ΦΑΣΗ : από 5 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2021. 

Για να δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο πατήστε εδώ.

Η Διοίκηση μας ενημέρωσε ότι θα είναι οι ίδιες θέσεις σε σύνολο όπως και πέρυσι. 104 Θέσεις για 15 διαφορετικές ειδικότητες. Δυστυχώς το Υπουργείο δεν προκήρυξε ούτε 1 θέση Μόνιμου προσωπικού!!

Σε επικοινωνία με το Υπουργείο μέρος των θέσεων που ήταν να προκηρυχθούν το 2021,  δόθηκαν ως επιλαχόντες της προκήρυξης 2Κ του 2019 (521 άτομα). Θυμίζουμε ότι  στο Νοσοκομείο μας δεν δόθηκε καμία θέση επιλαχόντα. 

 

Η πρότασή μας για το ετήσιο προγραμματισμό του 2022 είναι:

Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Βόλου

Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Προσλήψεων για το 2022.

Βάση του Νόμου 3528 Άρθρο 11

«Προγραμματισμός πλήρωσης θέσεων

1. Οι δημόσιες υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου προγραμματίζουν σε ετήσια βάση τις ανάγκες τους σε τακτικό προσωπικόυποχρεωτικώς μετά από γνώμη της οικείας συνδικαλιστικής οργάνωσης

Για τον Προγραμματισμό Προσλήψεων του 2022  προτείνουμε στην διαμόρφωση της νέας αίτησης του Νοσοκομείου να συμπεριληφθούν οι ακόλουθες προτάσεις:

1.     Να ζητηθούν όλες οι θέσεις των Συμβασιούχων (Επικουρικών, προγραμμάτων ΟΑΕΔ, και Εργολαβικών) που εργάζονται στο Νοσοκομείο.

2.     Να ζητηθούν όλες οι θέσεις που έχουν αιτηθεί για μετάταξη συνάδελφοι του ΓΝ Βόλου και για υπηρεσιακές ανάγκες δεν υλοποιήθηκαν π.χ. ΥΕ Εργατών και ΥΕ Τραπεζοκόμων.  

3.     Να ζητηθούν κατά 50% τουλάχιστον όλες οι κενές οργανικές Θέσεις σε όλες τις ειδικότητες όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

4.     Να γίνει η έκδοση ειδικού περιγράμματος εργασίας σε όλες τις θέσεις που θα ζητηθούν (το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη, για όλες τις θέσεις του ψηφιακού οργανογράμματος).

5.     Να ζητηθούν για άμεση κάλυψη, όλες οι θέσεις των συναδέλφων που αποχώρησαν ( είτε για λόγους συνταξιοδότησης είτε λόγω θανάτου) από την έναρξή της Πανδημίας.   


Ο Πρόεδρος 

Μηνδρινός Κων/νος


Η Διοίκηση οφείλει να διαμορφώσει την αίτηση του Νοσοκομείου σύμφωνα με τα παραπάνω. 

Επίσης να διερευνήσει γιατί δεν ζητήθηκαν θέσεις μέσω της κινητικότητας!! Ενώ άλλα Νοσοκομεία αλλά και το Υπουργείο Υγείας ζήτησαν πλήθος θέσεων και σε διάφορες ειδικότητες.