Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Υπουργός Υγείας κατάπιε τη γλώσσα του για το "Δώρο" στους Εργαζόμενους στα Νοσοκομεία! Άνθρακες ο Θησαυρός!!!

 

Ο Υπουργός Υγείας κατάπιε τη γλώσσα του για το "Δώρο" στους Εργαζόμενους στα Νοσοκομεία! Άνθρακες ο Θησαυρός!!!

 


 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΕΚΑΒ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, στη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», κατάπιε τη γλώσσα του όταν ρωτήθηκε από του δημοσιογράφους, αν τελικά δοθεί το «Δώρο»  τα Χριστούγεννα, στους Εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και στις Δημόσιες δομές Υγείας.

Παρακολουθείστε από το 18.10΄ έως και το 20.22΄ την απάντηση του Υπουργού Υγείας για το Δώρο.

Η φράση του Υπουργού Υγείας, «Εγώ είμαι Υπουργός Υγείας και οι αρμοδιότητες μου είναι συγκεκριμένες» ως τελική απάντηση στις πιεστικές ερωτήσεις των έγκριτων δημοσιογράφων, είναι ενδεικτική των διαθέσεων και των προθέσεων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αφού εξύμνησε και ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τους Γιατρούς και τους Νοσηλευτές, αφού εξήγγειλε ότι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι οι Υγειονομικοί, προκειμένου να παραμείνουν όρθιοι στη πρώτη γραμμή της μάχης, απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση και να δώσει μια πειστική απάντηση για το επίμαχο ζήτημα.

Για μια ακόμα φορά η Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει την «αλλεργία της» για τους Εργαζόμενους στη Δημόσια Υγεία.

Με βαθύ υποκριτικό λόγο δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι ως στόχο έχει να θωρακίσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Απλά μεταθέτει χρονικά, ελέω πανδημίας, να πραγματοποιήσει στο ακέραιο το σκληρό νεοφιλελεύθερο προεκλογικό της πρόγραμμα που στοχεύει στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας, μέσω της μετατροπής των Νοσοκομείων σε Ν.Π.Ι.Δ (Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου), μέσω των Σ.Δ.Ι.Τ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) και μέσω των Ιδιωτικοποιήσεων Υπηρεσιών των Νοσοκομείων, με την πανηγυρική επαναφορά στον Εργασιακό Μεσαίωνα των Εργολάβων, πετώντας στο δρόμο χιλιάδες Εργαζόμενους.

Συνάδελφοι

Εμείς σταθεροί στις αξίες μας θα δώσουμε σκληρή μάχη ώστε τα όνειρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για διάλυση της Δημόσιας Υγείας να μετατραπούν στους χειρότερους εφιάλτες της.

Κλείνοντας κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι οι «Ήρωες» Υγειονομικοί δεν κοροϊδεύονται, δεν εκβιάζονται ούτε φιμώνονται, αλλά συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους δυναμικά για τα αυτονόητα:

  • Δώρο για ΟΛΟΥΣ τους Εργαζόμενους στις Δημόσιες Δομές Υγείας. Επαναφορά 13ου-14ου Μισθού.
  • Μαζικές προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού. Μονιμοποίηση των Συμβασιούχων με την μετατροπή των Συμβάσεων ΣΟΧ σε Αορίστου Χρόνου.   
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
  • Ένταξη εδώ και τώρα στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
  • Αύξηση της χρηματοδότησης για τη Δημόσια Υγεία