Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ_ EUROBANK

 Σας Ενημερώνουμε για την προσφορά της Τραπέζης EUROBANK, για την μεταφορά Λογαριασμού Μισθοδοσίας με Ατομικό Όφελος 50 €. Όφελος Συλλόγου για κάθε 50 μεταφορές 1000 €.

 Αναλυτικά η Επιστoλή - mail:


Στα πλαίσια συνεργασίας της Τράπεζας μας με το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σας επισυνάπτω προσφορά με τα προνόμια μεταφοράς της μισθοδοσίας των μελών σας στην Τράπεζα μας.

 

Τα στελέχη του Καταστήματος μας και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή για να ορίσουμε ραντεβού προς άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

 

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να απευθυνθείτε σε:

 

ΣΤΕΛΕΧΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

2421180808

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2421180806

ΤΖΙΑΧΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

2421180814

ΖΑΡΚΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

2421180829

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2421180802

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

Ρέππου Ειρήνη

Διευθυντής κατ. 018-  Βόλου

Ιάσονος 69, Βόλος

Τηλ : 24211-80887

E mail: ereppou@eurobank.gr

cid:image001.gif@01D37278.DCDF4CA0

 

 Για περισσότερες λεπτομέριες πατήστε εδώ.

Σεπτέμβριος 2020 

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας, σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς1 , που είστε Δημόσιος Υπάλληλος, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μισθοδοσίας «Μισθοδοσία Προνόµιο», που σας προσφέρει πραγματικό όφελος στις καθημερινές συ- ναλλαγές σας, δίνει αξία στα χρήματά σας και επιπλέον προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, με το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο, απολαμβάνετε: Kαθηµερινό λογαριασµό που δίνει αξία στο Μ!!!ΣΘΟ Τρεχούµενο λογαριασµό µισθοδοσίας µε: • Κλιμακωτό επιτόκιο (σήμερα) 0,50%3 για ποσά από 0€ έως 1.000€ •Χρεωστική κάρτα Debit MasterCard για ασφαλείς συναλλαγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με απευθείας χρέωση του λογαριασμού μισθοδοσίας • Η χρεωστική κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για να κερδίζετε ευρώ€πιστροφή στις καθημερινές σας αγορές σε πάνω από 8.500 συνεργαζόµενες επιχειρήσεις πανελλαδικά (ενδεικτικά ΙΚΕΑ, Jumbo, Cosmote, Πλαίσιο, κτλ) τα οποία μπορείτε να εξαργυρώνετε στις µελλοντικές σας αγορές Κατεβάστε το €πιστροφή Αpp στο κινητό σας και ανακαλύπτετε πρώτοι τις νέες προσφορές • Κάλυψη µε µετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης, με τα πρώτα 150€ κάθε µήνα άτοκα • Δωρεάν πληρωµές και µεταφορές µε 1,50€ τον µήνα. Με τις νέες e-συναλλαγές για ιδιώτες έχετε κάθε μήνα δωρεάν: 4 πληρωμές λογαριασμών, 4 μεταφορές χρημάτων, 4 εισερχόμενα εμβάσματα και απεριόριστες πάγιες εντολές πληρωμής. Αρκεί να κάνετε τις συναλλαγές σας online, τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ μας • Διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας με αυτόµατη και δωρεάν εξόφληση των λογαριασµών όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. μέσω πάγιας εντολής. Μπορείτε να ορίσετε νέα πάγια εντολή µέσω του e-Banking Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής •Ηλεκτρονικές πλατφόρμες Eurobank e-Banking & Mobile App, για να μεταφέρετε χρήματα και να παρακολουθείτε τις κινήσεις στο λογαριασμό σας, καθώς επίσης και να κάνετε πληρωμές από το κινητό και τον υπολογιστή σας, εύκολα και γρήγορα • Υπηρεσία PaF-Pay a Friend του Eurobank Mobile App για να στέλνετε χρήματα σε φίλους σας, γνωρίζοντας μόνο τον αριθμό κινητού τους •Η συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες. Μέσα από το e-Banking της Eurobank μπορείτε να ελέγχετε τα οικονομικά σας όχι μόνο στην Eurobank, αλλά και σε άλλες τράπεζες: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς, ενεργοποιώντας τη διασύνδεση με κάθε τράπεζα που σας ενδιαφέρει μέσα από το e-Banking σας στην Eurobank ˇ Μεταφέρετε τη µισθοδοσία σας έως και 31.12.20 και κερδίστε2 €50 €πιστροφή. Δηλώστε σήµερα το ενδιαφέρον σας στο κατάστηµα που σας εξυπηρετεί.