Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ας τα ξαναπούμε για την ΔΗΘΕΝ Αξιολόγηση.

Ας τα ξαναπούμε για την ΔΗΘΕΝ Αξιολόγηση.

Με ευθύνη των Διοικήσεων και του Υπουργείου, δεν έχουμε στοχοθεσία ούτε υπηρεσιών ούτε και τμημάτων, αλλά ούτε και ατομική στοχοθεσία. Αυτά και πολλά άλλα αναφέρονται στον Ν.4369. Αναφέρονται συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα!!

πχ: Η συμβουλευτική συνέντευξη θα έπρεπε να έχει γίνει τον Δεκέμβριο του 2018! και ακόμη δεν έχει γίνει. 

Προβλήματα και δυσχέρειες δεν αναφέρονται στην "ηλεκτρονική πλατφόρμα", Έχουν πάψει να υπάρχουν άραγε? και Βέβαια ΟΧΙ!

Στα θετικά του Νόμου, μετά την τροποποίησή του είναι ότι,  αφαιρέθηκε η αναγκαστική-εκβιαστική τροπολογία (γεροβασίλη) για τους προϊσταμένους που αν απείχαν από την Αξιολόγηση δεν θα μετείχαν σε διαδικασίες κρίσεων, Υπάρχει πλέον και Δικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχει ποσόστωση για συγκεκριμένες βαθμολογίες

Στα αρνητικά του Νόμου είναι ότι εξακολουθούν να αξιολογούνται οι προϊστάμενοι ΑΝΩΝΥΜΑ και σε έντυπη μορφή από τους υφιστάμενους τους. Με διαδικασίες μιας άλλης εποχής!!  H ηλεκτρονική Αξιολόγηση αφορά Μόνο τους Υφιστάμενους.

Η Ειδική Επιτροπή αξιολόγησης μπορεί να ανατρέψει βαθμολογίες και σε αυτή μετέχουν οι εκπρόσωποι μας χωρίς δικαίωμα ψήφου!

Η προσωπική άποψη είναι ότι:ο Ν. 4369, Νόμος της Αξιολόγησης, δεν ταιριάζει να αξιολογήσει το προσωπικό των Νοσοκομείων.

Για άλλες υπηρεσίες, περιέχει καλά στοιχεία...

Τέλος, καμία Αξιολόγηση δεν μας εξασφαλίζει αφού ζήσαμε την Διαθεσιμότητα σε συναδέλφους μας με ΆΡΙΣΤΗ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ στο Δικό μας Νοσοκομείο. Αναφέρομαι σε ειδικότητες ΟΔΗΓΩΝ και ΦΥΛΑΚΩΝ που είχαμε στο Νοσοκομείο μας. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Σωστή και Δίκαιη Αξιολόγηση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να στελεχωθούν όλες οι υπηρεσίες και να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά, να γίνουν κρίσεις προϊσταμένων και Διευθυντών, Αλήθεια πότε έγιναν τελευταία φορά;?