Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μπέρδεψαν το γνωστό μας Ανθυγιεινό επίδομα με την ένταξη μας στα ΒΑΕ.

Διάλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πολλά site (πατήστε εδώ και εδώ) και Δημοσιογραφικές σελίδες να γράψουν για επικείμενη ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Για να γιορταστεί η ημέρα και να αισθανόμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία ότι δήθεν εισακούστηκαν οι φωνές μας και δικαιώθηκε το πάγιο αίτημά μας για την ένταξη μας στα ΒΑΕ. Οι ιστοσελίδες γράφουν και αναπαράγουν ψέμματα, ανακρίβειες και fake news για το σοβαρό αυτό θέμα.Ντροπή τους, που παραπλανούν την κοινωνία και προσβάλουν με αυτόν τον τρόπο τους χιλιάδες αγωνιζόμενους ενάντια στον κορονοϊο υγειονομικούς.
Αυτό που είναι αληθές είναι και είναι η ουσία των δημοσιευμάτων είναι η προγραμματισμένη μνημονιακή αναθεώρηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Το γνωστό μας Ανθυγιεινό επίδομα τίποτα παραπάνω και για το οποίο έχει παραταθεί η χορήγησή του έως τις 30/6/20.
Η επιτροπή (εδώ και δύο χρόνια) εξετάζει τον εξορθολογισμό της χορήγησης του επιδόματος από μηδενική Βάση και θα πρέπει να υποβάλει την τελική γνωμοδότηση στους αρμόδιους υπουργούς.

Οι δηλώσεις Σκυλακάκη σε καμιά περίπτωση δεν αφορούν ούτε αναφέρουν την ασφαλιστική ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, από την οποία θα προκύπτει μείωση του ορίου συνταξιοδότησης για 5 χρόνια.