Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Όταν θέλεις να κάνεις Εκλογές εν μέσω πανδημίας και δεν σου βγαίνει!

Όταν θέλεις να κάνεις Εκλογές εν μέσω πανδημίας και δεν σου βγαίνει!











Τεύχος A’ 84/13.04.2020
Άρθρο εικοστό πρώτο
 Αναστολή εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη εκπροσώπων στα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων και των μονάδων κοινωνικής φροντίδας
1. Για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών από την έναρξη ισχύος της παρούσας, αναστέλλεται κάθε εκλογική διαδικασία σχετική με την ανάδειξη εκπροσώπων των ιατρών και του λοιπού προσωπικού στα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων του ΕΣΥ και στις μονάδες κοινωνικής φροντίδας των Διοικήσεων Υγειονομικών Περιφερειών, όπως ορίζεται ειδικότερα στην υπ΄ αρ. ΔΥΙδ/οικ.35509/2007 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Β΄ 421).
2. Στα διοικητικά συμβούλια της παρ. 1 ως προς τα οποία ήδη εκκρεμεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο η ανάδειξη των αιρετών μελών, με αποτέλεσμα να κωλύεται η νόμιμη συγκρότηση ή η επίτευξη απαρτίας σε αυτά, παρατείνεται, άλλως αναβιώνει η θητεία των αιρετών εκπροσώπων που συμμετείχαν στην αμέσως προηγούμενη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εκάστου φορέα, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών από την έναρξη ισχύος της παρούσας. Η κατά το προηγούμενο εδάφιο αναβίωση της θητείας των αιρετών εκπροσώπων διενεργείται κατά παρέκκλιση των οριζόμενων στο ν. 2690/1999 (Α΄ 45).