Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ‘ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’

Πολυμέρη 134, 38221  Βόλος Τηλ.- Fax 2421351147


Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου συνέβαλε στην προστασία των εργαζομένων στην Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων με μάσκες πολλαπλών χρήσεων ενεργού Άνθρακα FFP3 ενισχύοντας την Ασφάλεια των Εργαζομένων σε αυτή.

 

Επίσης για προστασία όλου του προσωπικού μας, προσφέραμε και 1000 χειρουργικές μάσκες. Δυστυχώς μάσκες FFP2 και FFP3 δεν υπήρχαν διαθέσιμες στο εμπόριο.

Επίσης μέσω της ερευνητικής ομάδα του TED3D, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μας δόθηκαν επιπλέον 36 ασπίδες προστασίας για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής του Νοσοκομείου μας.
Για την προστασία των εργαζομένων στην φύλαξη του Νοσοκομείου αγοράστηκε και προστέθηκε ειδικό plexy glass στο σημείο ελέγχου της εισόδου του Νοσοκομείου.




Λίγο πριν την Ανάσταση όλο το Προεδρείο βρέθηκε μαζί με τους Εργαζόμενους της Βάρδιας και μοίρασε συμβολικά Δώρα αλλά κυρίως ευχές να είναι το τελευταίο βουβό Πάσχα που ζούμε και να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα και να μπορούμε να αγκαλιαστούμε και πάλι.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                              ΜΙΧΟΛΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ