Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :Απαράδεκτη ενέργεια της αστυνομίας να επιβάλλει πρόστιμο σε συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

poedhn_logo
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ‘ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’

Πολυμέρη 134, 38221  Βόλος Τηλ.- Fax 2421351147


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τα σωματεία και οι φορείς που στηρίξαμε την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Βόλου καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη ενέργεια της αστυνομίας να επιβάλλει πρόστιμο σε συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, θεωρώντας άσκοπη τη μετακίνησή τους. Η χτεσινή μετακίνησή μας είχε έναν σπουδαίο σκοπό: Να φωνάξουμε δυνατά σε όλη την Ελλάδα ώστε να παρθούν μέτρα ενίσχυσης του συστήματος υγείας και προστασίας των εργαζομένων και του λαού.
Η διαμαρτυρία μας έγινε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (γάντια, μάσκες, αποστάσεις), με τις οδηγίες των ίδιων των γιατρών του Νοσοκομείου και είναι τουλάχιστον προσχηματικη η βεβαίωση "παράβασης" από την αστυνομία. Στοχεύει το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα όλων στην υγεία και στη ζωή. Η χτεσινή αυτή ενέργεια, οι αντίστοιχες ενέργειες σε άλλες περιοχές, με αποκορύφωμα την αποστολή ΜΑΤ στον Ευαγγελισμό απαιτούν την καταδίκη όλων. Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο να μην κάνει πίσω. Το αντίθετο. Τα καλυμμένα στόματα μπορούν να βγάλουν φωνή. Δεν μένουμε σιωπηλοί, μένουμε ασφαλείς και δυνατοί. Απαιτούμε να ανακληθούν τα πρόστιμα άμεσα.







Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΙΧΟΛΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ