Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σχετικά με υποχρέωση εγγραφής στον Π.Σ.Φ. των υπηρετούντων φυσικοθεραπευτών σε δημόσιες δομές

Σχετικά με υποχρέωση εγγραφής στον Π.Σ.Φ. των υπηρετούντων φυσικοθεραπευτών σε δημόσιες δομές

Τρ, 28 Μαϊ 2019

Σας ενημερώσουμε  ότι κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς όλες τις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού αρμόδιων υπηρεσιών, εγκύκλιος για την υποχρεωτική εγγραφή στον Π.Σ.Φ. (συνημμένο αρχείο) των φυσικοθεραπευτών που εργάζονται σε δημόσιες δομές της χώρας.
Με αυτήν απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης στην υπηρεσία, στην οποία  υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας  Φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι πιο συγκεκριμένα
καταλαμβάνουν θέση κλάδου/ ειδικότητας ΤΕ Φυσικοθεραπείας (μόνιμες θέσεις , ΙΔΟΧ, ΙΔΑΧ, Κοινωφελής εργασία μέσω ΟΑΕΔ, Ειδικό Επιστημονικό προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας κ.α.)
Σας επισημαίνουμε τα παρακάτω:
  1. Κάθε μέλος που υπηρετεί ως δημόσιος υπάλληλος, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, υποχρεούται να ολοκληρώσει την εγγραφή του ως μέλος του Π.Σ.Φ. και να απευθυνθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή του στο αντίστοιχο Περιφερειακό Τμήμα που ανήκει (σύμφωνα με την πόλη εργασίας του). Πληροφορίες επικοινωνίας με τα Περιφερειακά Τμήματα:https://www.psf.org.gr/perifereiaka-tmimata.php
  2. Σύμφωνα με την απόφαση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ., η οποία βρίσκεται σε ισχύ, ένα μέλος μπορεί να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμιση  χρεών όταν οφείλει συνδρομές άνω των 2 ετών. https://www.psf.org.gr/psf-news-1260.htm. Η ρύθμιση προβλέπει την εξόφληση του τρέχοντος έτους και του παλαιότερου (ημερολογιακά) έτους οφειλής προς τον Π.Σ.Φ., με την κατάθεση της σχετικής αίτησης ένταξης στη ρύθμιση οφειλών (επισυναπτόμενο αρχείο), ώστε να μπορέσει το μέλος να θεωρηθεί τακτικό μέλος του Συλλόγου και να του εκδοθεί βεβαίωση του εκάστοτε τρέχοντος έτους.

Παρακαλούνται οι φυσικοθεραπευτές, εργαζόμενοι σε δημόσιες δομές, να απευθύνονται στο αντίστοιχο Περιφερεικακό τους Τμήμα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Πηγή : https://www.psf.org.gr/psf-news-6001.htm