Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Άδεια άσκησης φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος. Άρθρο 14 ΝΟΜΟΣ 3599/2007

Άρθρο 14 ΝΟΜΟΣ 3599/2007
Άδεια άσκησης  φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος
1. Στα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας άσκησης φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος από τις κατά τόπους Νομαρχίες, οι φυσικοθεραπευτές υποχρεούνται να συμπεριλάβουν και τη βεβαίωση εγγραφής τους στο οικείο Περιφερειακό Τμήμα του Συλλόγου. Αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή κατατίθεται, αμέσως μετά την παραλαβή της, από κάθε φυσικοθεραπευτή στο Περιφερειακό Τμήμα του Συλλόγου, στο οποίο ανήκει.
2. Ο Γραμματέας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ή ο Γραμματέας αρμόδιου δικαστηρίου αποστέλλει στη γραμματεία του Συλλόγου αντίγραφα των υποβαλλόμενων κατά των φυσικοθεραπευτών μηνύσεων και των εκδιδόμενων επί αυτών βουλευμάτων και αποφάσεων.
3. Εντός έτους από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου υποχρεούνται όλοι οι φυσικοθεραπευτές να εγγραφούν στα Μητρώα του Συλλόγου.

4. Σε περίπτωση προσωρινής ή οριστικής διαγραφής φυσικοθεραπευτή από το Σύλλογο, αναστέλλεται αυτοδικαίως η ισχύς της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ή αυτή αντιστοίχως ανακαλείται.