Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Καθορισμός ποσού συμμετοχής των κατασκηνωτών που θα φιλοξενηθούν στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας κατά την κατασκηνωτική περίοδο του έτους 2019

Καθορισμός ποσού συμμετοχής των κατασκηνωτών που θα φιλοξενηθούν στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας κατά την κατασκηνωτική περίοδο του έτους 2019.
Εγκρίνουμε τον καθορισμό του ποσού συμμετοχής για κάθε κατασκηνωτή που θα φιλοξενηθεί στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας, κατά την κατασκηνωτική περίοδο έτους 2019, ως ακολούθως :

1.  Κατασκηνωτές εν ενεργεία υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας, υπάλληλοι αποσπασμένοι στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας ή υπάλληλοι αποσπασμένοι από την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας σε άλλους φορείς, υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας ΙΔΟΧ, συνταξιούχοι του Υπουργείου Υγείας και οι σύζυγοι αυτών, καταβάλουν το ποσό των τεσσάρων ευρώ (4,00€) ανά άτομο ημερησίως. Οι γονείς και τα αδέρφια των ανωτέρω καταβάλουν το ποσό των τεσσάρων ευρώ (4,00€) ανά άτομο ημερησίως.
·         Τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών φιλοξενούνται δωρεάν καθώς και αυτά που έχουν την ιδιότητα του φοιτητή, σπουδαστή ή στρατευμένου.
·         Τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και είναι άγαμοι καταβάλουν το ποσό των τεσσάρων ευρώ (4,00€) ανά άτομο ημερησίως.
2.  Κατασκηνωτές πρώην υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας που μετακινήθηκαν με το άρθρο 9 του ν.4052/2012 και είναι εν ενεργεία εμπίπτουν στις διατάξεις της ανωτέρω κατηγορίας, κάνοντας χρήση μιας κατασκηνωτικής περιόδου.
3.  Κατασκηνωτές που είναι υπάλληλοι φορέων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας και οι σύζυγοι αυτών καταβάλλουν το ποσό των δέκα ευρώ (10,00 €) ανά άτομο ημερησίως.
·         Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών φιλοξενούνται δωρεάν καθώς και αυτά που έχουν την ιδιότητα του φοιτητή, σπουδαστή ή στρατευμένου.
·         Τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και είναι άγαμοι θα καταβάλουν το ποσό των δέκα ευρώ (10,00€) ανά άτομο ημερησίως.
4.  Φιλοξενούμενοι:
·         Παιδιά κάτω των δώδεκα (12) ετών φιλοξενούνται δωρεάν.
·         Παιδιά άνω των δώδεκα (12) ετών που είναι μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές καταβάλλουν το ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €) ημερησίως.
·         Λοιποί φιλοξενούμενοι καταβάλλουν το ποσό των δέκα ευρώ (10,00 €) ημερησίως.
5.  Κατασκηνωτές ΑμεΑ (με υπάρχουσα απόφαση ΚΕΠΑ), φιλοξενούνται δωρεάν.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας πατήστε εδώ.