Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και ΜΑΪΟ 2023.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ : 37 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ 522 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

InnoHealth Forum 2024 εκδήλωση με θέμα "Υγεία Γυναικών & FemTech".

 InnoHealth Forum 2024 εκδήλωση με θέμα "Υγεία Γυναικών & FemTech".


Κάθε Σεπτέμβριο το Πάρκο Καινοτομίας JOIST διοργανώνει μία σημαντική διήμερη υβριδική εκδήλωσης της υγείας, το InnoHealth Forum 2024, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και συμμετοχές από το σύνολο της ιατρικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η φετινή διοργάνωση InnoHealth Fourm 2024, λαμβάνει τη σκυτάλη από την περσινή πετυχημένη διοργάνωση και με κατεύθυνση "Health Tech For Humanity" περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:
Υγεία γυναικών & FemTech
Χρόνιες παθήσεις στην ψηφιακή εποχή
Υγεία στην τρίτη ηλικία και ψηφιακή εποχή
Συνεργασία Δημοσίων Νοσοκομείων και Startups 
Διαχείριση δεδομένων στην υγεία
Ψηφιακό Φάρμακο.

Το InnoHealth Forum 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST & online στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2024.

Ενόψει της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, για πρώτη φορά φέτος διοργανώνουμε 4 ημερίδες για την υγεία, σε τέσσερις διαφορετικές θεματικές ενότητες, τα InnoHealth Satellite Events, τα οποία υλοποιούνται σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Μεταξύ αυτών, το Σάββατο 15 Ιουνίου, 19:00 - 20:00, διοργανώνουμε το InnoHealth Satellite Event IΙΙ, στον Βόλο, με θέμα Υγεία γυναικών και FemTech.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 2 συνεντεύξεις με γιατρούς εξειδικευμένους α. Στον καρκίνο του μαστού β. Στην υποβοηθούμενη γονιμοποίηση: InnoHealth Satellite Event #3: Υγεία Γυναικών & FemTech | JOIST Πάρκο Καινοτομίας (joistpark.eu)
Οι γιατροί που θα μιλήσουν είναι η κα Βάσιου Αικατερίνη (για τον καρκίνο του μαστού), από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο κ. Παναγιώτης Τζώνης (για την υποβοηθούμενη γονιμοποίηση), επιστημονικά υπεύθυνος της κλινικής Γένεσις Αθηνών - Θεσσαλίας.

Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να κοινοποιήσετε τις παραπάνω πληροφορίες στα μέλη σας:
Α. Για συμμετοχή στην επερχόμενη εκδήλωση στον Βόλο, αυτό το Σάββατο (συλλόγους, ενώσεις ασθενών στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας) - Όπως βρείτε επισυναπτόμενη τη σχετική πρόσκληση
Β. Για συμμετοχή στη διήμερη υβριδική εκδήλωση InnoHealth Forum 2024, η οποία απευθύνεται στο σύνολο της ιατρικής, ακαδημαΐκής και επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και σε ιδιώτες και η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2024.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μια εξαιρετική αφορμή να γνωριστούμε, ώστε να δημιουργήσουμε το πλαίσιο για περισσότερες συνέργειες στο μέλλον. Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξή σας και συμμετοχή από το Σύλλογό σας για ένα σημαντικό event στην υγεία, λαμβάνοντας υπόψη ότι η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υλοποιείται με την  υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.