Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και ΜΑΪΟ 2023.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ : 37 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ 522 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση εκλογών - Ευχαριστήριο, για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό συμβουλίο του Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο εκλογών, για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. 

Μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα, ήρεμα και χωρίς καμία προστριβή και αντιπαράθεση με τους άλλους υποψηφίους, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου. 

Οι εκλογές άρχισαν στις 6:30 το πρωί και τελείωσαν στις 17:00 το απόγευμα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Παρόλη την ζέστη και την ταλαιπωρία η εφορευτική επιτροπή στάθηκε στο ύψος της και ξεπέρασε όλες τις δυσχέρειες που παρουσιάστηκαν κατά την διαδικασία των εκλογών κυρίως, εξαιτίας των λαθών αλλά και των παραληψεων των εκλογικών καταλόγων.

Από την θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου χωρίς διακρίσεις.

Η ανακοίνωση των θεμάτων των Συμβουλίων του ΔΣ θα φροντίσω να γίνεται γνωστή ηλεκτρονικά όπως κάνω εδώ και χρόνια από την θέση μου στο υπηρεσιακό συμβούλιο. 

Η συνεργασία μου σε θέματα που έχουν να κάνουν για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας με υπηρεσίες του Νοσοκομείου και την Ιατρό εργασίας θεωρείται δεδομένη. Όπως και για την καλυτέρευση της λειτουργίας του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών με σύγχρονες υπηρεσίες υγείας. 

Ο προγραμματισμός προσλήψεων του Νοσοκομείου θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής μου, για να διεκδικούμε όλες τις θέσεις εργασίας που χρειάζεται το Νοσοκομείο μας. 

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και κυρίως σε όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου. 

Σας ευχαριστώ πολύ!! Θα είμαι δίπλα σας για ότι μπορώ, να βοηθήσω. 

Μηνδρινος Ντίνος