Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και ΜΑΪΟ 2023.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ : 37 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ 522 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Εκλογές για Εκπρόσωπο ΔΣ - Τετάρτη 19/6/24, από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισες,

την Τετάρτη 19/6/24, από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του Νοσοκομείου, θα διεξαχθούν εκλογές για τον εκπρόσωπο μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου για τα δύο επόμενα χρόνια.

Οι εκλογές αυτές θα γίνουν μετά από πολύ καιρό, με κάλπες και Σταυρό προτίμησης

Η αναγκαιότητα να έχουμε φωνή και εκπρόσωπο "Εργαζομένων" στο Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου είναι ουσιαστική, ανεξάρτητη, επιβεβλημένη, και χωρίς κομματικούς περιορισμούς και πειθαρχεία.

Τα δύο τελευταία χρόνια από "από τους Παραπάνω" δεν ακούσαμε τίποτα για αλλαγές στον Οργανισμό του Νοσοκομείου και όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες!! Αυτό άλλωστε ήθελαν και οι ειδήμονες του Νοσοκομείου μας. Ήρθε η ώρα να μπει εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ. Ήρθε η ώρα να πούμε όχι στα κακώς κείμενα. Ήρθε η ώρα να δούμε τα προβλήματα μας.

Τα προβλήματα μας πρέπει να ακούγονται και να λύνονται στο ΔΣ. Οι Αποφάσεις που παίρνει το ΔΣ είναι αποφάσεις που αφορούν την Εργασία μας, την Ασφάλεια μας, την Εκπαίδευση μας, το μέλλον μας ως εργαζόμενοι, αλλά και το μέλλον του Νοσοκομείου, που και ως πολίτες οφείλουμε να το κάνουμε καλύτερο σε υπηρεσίες, στελεχωμένο και λειτουργικό. 

Το κυρίαρχο όλων είναι ότι, μπορούμε, έχοντας την άμεση πληροφόρηση των θεμάτων να αφυπνίσουμε τους εργαζόμενους και να διορθωθούν στρεβλώσεις και παρασπονδίες που μπαίνουν ως θέματα προς ψήφιση.

Στην συνέχεια με την ψήφο μας να καταψηφίσουμε και να αναδείξουμε τις λάθος αποφάσεις. 

Όλα μπορούν να γίνουν. Τίποτα δεν τελειώνει με μια απόφαση του ΔΣ. 

Έχοντας ήδη μια θητεία στο ΔΣ του Νοσοκομείου γνωρίζω να αντιμετωπίζω τις κυβερνητικές γραμμές όταν είναι εναντίον των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και εναντίων των πολιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η καταψήφιση στην περικοπή ειδικοτήτων σε θέσεις Ιατρικού προσωπικού που επιβάλλεται να έχει ένα Γενικό Νοσοκομείο.

Ζητάω την στήριξή σου για να συνεχίσω να προσφέρω: άμεση, ελεύθερη, στοιχειοθετημένη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση, στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου χωρίς εξαρτήσεις. 

Ανθρώπινα, Συναδελφικά, Ισότιμα και Δίκαια.

 

 

Μηνδρινός Κωνσταντίνος - Μηχανικός Αυτοματισμού MSc