Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

My Market -30% σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Από Δευτέρα 18 έως Σάββατο 23/9

 📢 Σημαντική Ανακοίνωση 📢




Συνεχίζουμε τη στήριξη των συνανθρώπων μας με 30% έκπτωση σε όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης στα καταστήματα της Θεσσαλίας.


Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.


 

*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα ανήκουν στις κατηγορίες των προϊόντων που θα προσφέρονται με έκπτωση, με στόχο την έμπρακτη βοήθεια στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.


Η METRO και τα My market από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας βρίσκονται πλάι στις τοπικές κοινωνίες και στους ανθρώπους τους έμπρακτα και ουσιαστικά. Σε συνεργασία με τους πληγέντες Δήμους έχουν πραγματοποιηθεί δωρεές δεκάδων χιλιάδων φιαλών εμφιαλωμένου νερού, αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης.


#My_market #announcement #thessalia