Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΥΝΟ:Θρήνος στη νοσηλευτική κοινότητα για την τραγική απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

 

«Θρήνος στη νοσηλευτική κοινότητα για την τραγική απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

Απέραντη θλίψη έχει κατακλύσει τη νοσηλευτική κοινότητα, όπως και το πανελλήνιο, στο άκουσμα της απώλειας των μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι χάθηκαν για πάντα οι συνάδελφοί μας, στην προσπάθεια τους να προσφέρουν τη βοήθεια τους, στους πολίτες της Λιβύης, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη και τη συμπόνια του ελληνικού λαού, μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων, απέναντι στις φονικές πλημμύρες, που έπληξαν τη χώρα.

Η θυσία σας, το επιστημονικό και το ανθρωπιστικό σας υπόβαθρο δεν θα ξεχαστούν από κανέναν Νοσηλευτή και θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη όσων είχαν την τιμή να σας γνωρίζουν, να συνεργάζονται και να καθοδηγούνται από εσάς, ώστε να είναι σε θέση να υπηρετούν ισάξια μαζί σας τη νοσηλευτική επιστήμη.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε σε όλους τους τραυματίες ταχεία ανάρρωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο