Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Η Κυβέρνηση ούτε ακούει ούτε βλέπει. Η επαναξιολόγηση του Νόμου της Υποχρεωτικότητας του Εμβολιασμού δεν έγινε, απλά μεταφέρθηκε η ημερομηνία. Ή θα εφαρμοστεί ο Νόμος στο σύνολό του ή να επιστρέψει το προσωπικό που είναι σε αναστολή Εργασίας. .

Η Κυβέρνηση ούτε ακούει ούτε βλέπει. Η επαναξιολόγηση του Νόμου της Υποχρεωτικότητας του Εμβολιασμού δεν έγινε, απλά μεταφέρθηκε η ημερομηνία!! Ή θα εφαρμοστεί ο Νόμος στο σύνολό του ή να επιστρέψει το προσωπικό που είναι σε αναστολή Εργασίας. 

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να μην ακούει τους υγειονομικούς και να μην βλέπει την πίεση στα Νοσοκομεία.

Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες,οι κλινικές COVID ανοίγουν η μία πίσω από την άλλη και το Υγειονομικό προσωπικό είναι στα όρια της αντοχής του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Μετράμε νεκρούς κύριοι του Υπουργείου, είμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας και εσείς στερείται από σύστημα, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που το βαπτίσατε επικίνδυνο για τους ασθενείς, χωρίς να έχει κάποιο μεταδοτικό νόσημα με μόνο κριτήριο τον μη εμβολιασμό του. Νομοθετήσατε τον Νόμο της Υποχρεωτικότητας αλλά η εφαρμογή του έχει αρνητικό πρόσημο στο σύνολο του προσωπικού.Αφού δεν μπορέσατε να αντικατασταθούν οι συνάδελφοι μας για 2 ολόκληρους μήνες δεν έχει σωστή εφαρμογή ο Νόμος. Οι ελλείψεις προσωπικού είναι υποβάθμιση της Υγείας των Πολιτών. Οι ευθύνες είναι αποκλειστικά δικές σας.

Για ισορροπήσει το σύστημα και να μην φαίνονται οι ελλείψεις του προσωπικού κάνατε την 3η απαγόρευση των κανονικών αδειών των Υγειονομικών. Πάλι οι ίδιες πλάτες θέλετε να σηκώσουν το βάρος της Πανδημίας. Το μόνο που κάνατε σε ένα σύστημα άκρως υποστελεχωμένο προσθέσατε πέρυσι τέτοιο καιρό προσωρινό- επικουρικό προσωπικό. Τώρα και αυτό το προσωπικό είναι στα όρια του. 

Σταματήστε τα πειράματα και τις αναστολές για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθεί η ΝΤροπολογία:

"Η παρ. 8 του άρθρου 206 του ν. 4820/2021 (Ν 130), περί επαναξιολόγησης υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19, για επιτακτικούς λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, τροποποιείται, ως προς ημερομηνία επαναξιολόγησης, και παρ. 8 του άρθρου 206 διαμορψώνεται ως εξής:"

«8. Η εφαρμογή του παρόντος άρθρου επαναξιολογείται έως 31η.12.2021.».

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.