Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Με την περαίωση των εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του συλλόγου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τα μέλη που μας τίμησαν με τη ψήφο τους,δίνοντάς μας σαρωτική νίκη!

Θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την αγόγγυστη προσπάθειά μας για ένα σύλλογο προσιτό για όλα τα μέλη,οικονομικά εύρωστο και με διάθεση ανταποδοτικότητας προς όλα τα μέλη του.

Ζητάμε συγγνώμη απο τα μέλη που δεν ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό του νοσοκομείου αλλά που ήταν εγγεγραμμένα νομίμως στο σύλλογο και δεν τους δόθηκε η δυνάτοτητα να ψηφίσουν εξαιτίας διαφόρων δολοπλοκιών από μέρους της αντιπολίτευσης.

Εμείς συνεχίζουμε να τους θεωρούμε μέλη του συλλόγου και πολύτιμους συναδέλφους σε όλες τις δύσκολες στιγμές που μοιραστήκαμε και μοιραζόμαστε εργασιακά!

Με αφορμή ένα ανυπόστατο άρθρο που διαβάσαμε σε ένα συγκεκριμένο site...το οποίο προσπαθεί να αποδώσει κομματική ταυτότητα στη Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η παράταξή μας ουδέποτε είχε και ουδέποτε θα έχει κομματικό χρώμα!

Όλοι οι υποψήφιοί μας...οι περισότεροι των οποίων εκδήλωσαν μόνοι τους την επιθυμία να είναι υποψήφιοι του συνδιασμού μας...εν αντιθέσει πολλών υποψηφίων των άλλων συνδιασμών που εδέχθησαν πολλές πιέσεις για να συμμετέχουν!...είναι άτομα που ήθελαν να συνδράμουν στο έργο του συλλόγου χωρίς να διατυμπανίζουν κομματική ταυτότητα!

Επιθυμούσαμε την ψήφιση ατόμων,προσωπικοτήτων με ήθος και διάθεση!

Την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων,η δική μας αγωνία ήταν μόνο αν οι συνάδελφοι είχαν κατανοήσει τον απίστευτο αγώνα που είχαμε δώσει τα τελευταία 4 χρόνια για να αποκτήσει ο σύλλογος την οικονομική του αξιοπρέπεια και να είναι ανταποδοτικός προς τα μέλη του και όχι την αγωνία του κομματικού αγώνα των αντιπάλων μας...που πραγματικά τους λυπόμαστε που έπρεπε να εξηγήσουν το αποτέλεσμα στις παρατάξεις και στα κομματικά τους γραφεία!!!!

Ξεκινόντας τη νέα μας θητεία θα θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας με τις ίδιες αρχές...με την ίδια υποστήριξη προς όλα τα μέλη μας και στις καλές και στις κακές στιγμές!

ΔΙΚΑΙΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.