Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Οι Διευθύνσεις Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και οι Νοσηλευτές στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 Οι Διευθύνσεις Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και οι Νοσηλευτές στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων δηλώσεων από βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου πρόσφατων δηλώσεων για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», καθώς και για οποιαδήποτε Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας πανελλαδικά, υποστηρίζουμε όλους τους Νοσηλευτές και το έργο, το οποίο επιτελούν καθημερινά, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν οι συμπολίτες μας υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες. Η αξιολόγηση δεν αποτελεί φόβητρο για τους Νοσηλευτές, αφού κι οι ίδιοι είναι υπέρμαχοι αυτής, καθώς έχουν αποκτήσει από τις προπτυχιακές σπουδές την κουλτούρα της αξιολόγησης, ώστε να παρέχουν τις βέλτιστες νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Οι Διευθύνσεις Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, καθώς και το σύνολο των Νοσηλευτών δεν υστέρησαν σε καμία δυσκολία κι ούτε πρόκειται να λιγοψυχήσουν, μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαστε γαλουχημένοι να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους υγειονομικές κρίσεις και να τις εκμεταλλευόμαστε για να βελτιώνουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως κι έγινε με την πανδημία. Εικασίες, μεμονωμένες απόψεις και αλόγιστη επίρριψη ευθυνών, δε χωρούν στο έργο των Νοσηλευτών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αμαυρώσουν τη συνεχιζόμενη εξέλιξή τους.

Το ίδιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και σύσσωμος ο κοινωνικός ιστός θα πρέπει να προστατεύουν τους Νοσηλευτές και να διευκολύνουν το έργο τους, προς όφελος της Δημόσιας Υγείας. Οι Πολιτικές Υγείας θα πρέπει να πράξουν τα αυτονόητα και να ακολουθήσουν το παράδειγμα της διαχρονικής εξέλιξης των Νοσηλευτών, αλλάζοντας ολιστικά τις διαχρονικές παθολογικές καταστάσεις, οι οποίες είναι απόρροια της τραγικής υποστελέχωσης, ώστε το Ε.Σ.Υ. να ανταποκρίνεται στο ΕΜΕΙΣ ρεαλιστικά, ενδυναμώνοντας παράλληλα την κινητήρια δύναμή του, η οποία είναι οι Νοσηλευτές του.

Η Ε.Ν.Ε. συγχαίρει όλες τις Διευθύνσεις Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και όλα τα μέλη της για το έργο τους και στέκεται στην ουσία της προσφοράς τους μέσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αγνοώντας ατυχείς δηλώσεις προσωποποιημένων μισαλλοδοξιών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε.