Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Παρασκευή στις 11 Ιουνίου 2021 - Εκλογές για την ανάδειξη μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου

 


Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, που θα γίνουν την Παρασκευή στις 11 Ιουνίου 2021, στην αίθουσα διαλέξεων  στο Ισόγειο του Νοσοκομείου μας. 

Οι εκλογές του Υπηρεσιακού ήταν η αρχή του αγώνα της Παράταξης μας για την «Δίκαιη Εκπροσώπηση των Εργαζομένων» του Νοσοκομείου μας, και η εφαλτήριος νίκη που μας οδήγησε στην ΝΙΚΗ των Εκλογών Του Συλλόγου. Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει την διαφορά, στην εκπροσώπηση αλλά και στην ανταπόδοση.  Η  ενημέρωσή σας για τα θέματα τα Υπηρεσιακού Συμβουλίου ήταν και θα είναι προτεραιότητα για εμάς. Η Υποστήριξή μας σε Δίκαια και Νόμιμα αιτήματά σας είναι για εμάς η αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας. Δεν θα ασχοληθούμε με «Δήθεν Μεμονωμένους Ανεξάρτητους» Πολιτικών Γραφείων και με άλλες παρατάξεις του χτες. Εμείς κοιτάμε μπροστάΕμείς θα είμαστε με τους εργαζόμενους για τους εργαζόμενους.

Η Δίκαιη Εκπροσώπηση παραμένει στις ίδιες αρχές με τις οποίες ξεκίνησε:

1.       Εργαζόμαστε ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

2.       Είμαστε ανεξάρτητοι από Κόμματα και δεν ανήκουμε σε κανένα Πολιτικό Γραφείο (Βουλευτή ή κομματάρχη).

3.        Αντιμετωπίζουμε όλους τους Συναδέλφους Ισότιμα, Δίκαια και Αξιοκρατικά.

4.       Θεωρούμε ότι τα Συμβούλια όπως το Υπηρεσιακό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με Σοβαρότητα , Υπευθυνότητα, Αντικειμενικότητα και Γνώση.

5.       Διεκδικούμε τη Δίκαιη αντιμετώπιση όλων των Εργαζομένων.

6.       Είμαστε αντίθετοι στην μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε αιτήσεις συναδέλφων που δεν συζητούνται και αγνοούνται τα θέματα τους.

7.       Θεωρούμε ότι τα θέματα και οι αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου θα πρέπει να είναι «ανοικτά και ορατά» σε όλους τους συναδέλφους. Οι κλειστές πόρτες και οι συναλλαγές κάτω από τα τραπέζια μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους απ’ οπου και αν προέρχονται.

θα Συνεχίσουμε με απόλυτη Διαφάνεια και Δικαιοσύνη και αυτό είναι η Δέσμευση μας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ για «ΔΙΚΑΙΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»