Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Από τις υποσχέσεις για μονιμοποιήσεις Συμβασιούχων, ΒΑΕ και προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού, φτάσαμε στις στοχευμένες ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ!

Εκτός τόπου και χρόνου το Υπουργείο Υγείας και οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων. 

Από τις υποσχέσεις για μονιμοποιήσεις Συμβασιούχων, ΒΑΕ και προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού, φτάσαμε στις στοχευμένες ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ!

Έτσι θωρακίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας η Κυβέρνηση με την Απόλυση του Ιατρού Κ. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ, Ακτινολόγου και Προέδρου Εργαζομένων του Νοσοκομείου " Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ". Ενοχλήθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου του από την δράση του Σωματείου και αρχικά του έκανε 3μηνή μετακίνηση στη ΜΕΘ Σωτηρία. Στην συνέχεια και αντί να παρατείνει την Σύμβασή του έως 31/10/21 όπως ψήφισε η Κυβέρνηση με σχετικό Νόμο, επιλεκτικά η σύμβασή του παρατάθηκε μέχρι 31/3/21. Ο στόχος είναι να μην ακούγεται  η φωνή των εργαζομένων στα Νοσοκομεία. Οι ελλείψεις του προσωπικού στα Νοσοκομεία δεν κρύβονται κύριοι της Κυβέρνησης. Η διαχείριση της Πανδημίας απαιτεί προσωπικό και προσλήψεις, ΟΧΙ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ!! Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη και την Στηριξή μας τον Ιατρό Κ. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ και στο Σωματείο του ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ. 

Να γίνει άμεσα η επέκταση της σύμβασης του Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ  έως 31/10/21 και να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις για την μονιμοποιήσεις όλων των Συμβασιούχων (ΟΑΕΔ - Επικουρικοί -ΣΟΧ) που αγωνίζονται στα Νοσοκομεία να σώσουν Ανθρώπινες ζωές.