Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τρίτη 30/3/21 και ΩΡΑ 12:00, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας - Συμπαράστασης στην Είσοδο του Νοσοκομείου.

Syllogos_logo

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ‘ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’

 

Πολυμέρη 134, 38221  Βόλος Τηλ.- Fax 2421351147

 

Τρίτη 30/3/21 και ΩΡΑ 12:00, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας-Συμπαράστασης στην Είσοδο του Νοσοκομείου.

 

Συμπαραστεκόμαστε στην άδικη και εκδικητική απόλυση του Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Η Κυβέρνηση αντί να θωρακίσει το ΕΣΥ επιλέγει την ΑΠΟΛΥΣΗ ΙΑΤΡΟΥ Ακτινολόγου γιατί ενοχλήθηκε από την δράση του στο Σωματείο του.

Αρχικά του έκανε 3μηνή μετακίνηση στη ΜΕΘ Σωτηρία και στην συνέχεια και αντί να παρατείνει την Σύμβασή του έως 31/10/21 που ισχύει για όλο το επικουρικό προσωπικό, και αυτό ακριβώς ψήφισε η ίδια η Κυβέρνηση με σχετικό Νόμο, επιλεκτικά και μόνο για τον συγκεκριμένο, η σύμβασή του παρατάθηκε μέχρι 31/3/21.

Ο στόχος είναι να μην ακούγεται η φωνή των εργαζομένων στα Νοσοκομεία. Οι ελλείψεις του προσωπικού στα Νοσοκομεία δεν κρύβονται κύριοι της Κυβέρνησης. Η διαχείριση της Πανδημίας απαιτεί προσωπικό και ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις, ΟΧΙ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ!!

Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη και την Στήριξή μας τον Ιατρό Κ. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ και στο Σωματείο του ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ. 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνει άμεσα η επέκταση της σύμβασης του Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ  έως 31/10/21 και να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις για την μονιμοποίηση όλων των Συμβασιούχων (ΟΑΕΔ - Επικουρικοί -ΣΟΧ) που αγωνίζονται στα Νοσοκομεία να σώσουν Ανθρώπινες ζωές. 

Στο Νοσοκομείου μας: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Άμεσες ενέργειες για την Παράταση των Συμβάσεων ΣΟΧ στα Μαγειρεία του Νοσοκομείου μας, έως τις 31/12/21 και την ενίσχυση του Τμήματος με επιπλέον Προσωπικό αφού το υπάρχον προσωπικό εργάζεται χωρίς ΡΕΠΟ.

Στο Κόκκινο βρίσκεται και η στελέχωση του Φαρμακείου. Υπηρετεί ένας Φαρμακοποιός και ένας Βοηθός φαρμακοποιού αντί για 4 ΠΕ και 6 ΔΕ αντίστοιχα.  

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ: Φυσιοθεραπευτές, Φαρμακοποιούς, Εργάτες, Διοικητικούς, Εργαζόμενους Πληροφορικής.

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ & ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ