Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Τροπολογία για : Παράταση στη θητεία του Επικουρικού Προσωπικού στο ΕΣΥ και οι Δημόσιοι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών Ν.Πρ. του Υπ. Υγείας δεν θεωρούνται δημόσιοι υπόλογοι.

Τροπολογία για : Παράταση στη θητεία του Επικουρικού Προσωπικού στο ΕΣΥ και οι Δημόσιοι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών των Ν.Πρ. του Υπ. Υγείας δεν θεωρούνται δημόσιοι υπόλογοι. 


     Παράταση,  μέχρι την έκδοση του ΦΕΚ διοριστέων, δίνει το Υπουργείο Υγείας στη θητεία του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, πλην γιατρών, που παρέχει τις υπηρεσίες του σε φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, με απόφαση των διοικήσεων. Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργείου Υγείας που κατατίθεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Η ρύθμιση κρίνεται αναγκαία προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των φορέων, μέχρι την ολοκλήρωση της προκήρυξης και τον διορισμό μόνιμου προσωπικού στους συγκεκριμένους φορείς.

     Προβλέπεται, επίσης, πως οι δημόσιοι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών των Νομικών Προσώπων αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας, κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους δεν θεωρούνται δημόσιοι υπόλογοι και ευθύνονται μόνο για δόλο ή βαριά αμέλεια, σύμφωνα με τον Υπαλληλικό Κώδικα.

Για να δείτε την τροπολογία πατήστε εδώ.

https://www.capital.gr/politiki/3355997/paratasi-sti-thiteia-tou-epikourikou-prosopikou-sto-esu-plin-giatron-me-tropologia-tou-up-ugeias