Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στα Προπύλαια την Παρασκευή 11.05.18 και ώρα 13.00 για MΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στα Προπύλαια την Παρασκευή 11.05.18 και ώρα 13.00 για MΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ


Τάσος Αντωνόπουλος, επικεφαλής της παράταξης  ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ"Ως αντιπολίτευση, οι σημερινοί κυβερνώντες, το είχαν δει ως σημαία ευκαιρίας και ήταν λάβροι.
Σήμερα δώσανε στους χιλιάδες Εργαζόμενους στο χώρο των Δημόσιων Δομών Υγείας μια Σχέση Εργασίας, που στη πράξη τους έχει οδηγήσει σε καθεστώς Ομηρίας και ζητάνε να τους δοξάζουμε! Θαυμάστε τους!!!

Η παράταξή μας,  ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή,  διεκδικώντας την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στο Δημόσιο και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο χώρο της Δημόσιας Υγείας".






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 11 Μαΐου, ώρα 13.00
συγκέντρωση στα Προπύλαια για μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ
 Η σύσκεψη των Ομοσπονδιών, που έγινε στις 30 του Απρίλη στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, ώρα 13.00 στα Προπύλαια και πορεία, για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας (αναπληρωτές, συμβασιούχοι κλπ) στο Δημόσιο.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κήρυξε στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Οι ομοσπονδίες έχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης της στάσης, κατά τις ανάγκες τους.
Διεκδικούμε:
Μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ
Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας
Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες, που έχουν ελαστικά εργαζόμενους στους χώρους τους, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της κινητοποίησης.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.