Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Αποκριάτικο Πάρτι του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου διοργάνωσε Αποκριάτικο Πάρτι στο Κέντρο SOUIPAS PALACE την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προκειμένου να συνδυάσει τον ετήσιο χορό του συλλόγου με τις απόκριες αλλά και να τιμήσει της γυναίκες του Συλλόγου κληρώνοντας όλες τις δωροεπιταγές από τον Σύλλογο και άλλα δώρα που πρόσφεραν διάφοροι χορηγοί για την εκδήλωση, αποκλειστικά και μόνο στις γυναίκες του Συλλόγου.

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και μουσική ντυμένη με φανταστικές επιλογές, το κέφι και η διάθεση απογειώθηκε και ξεκίνησε ο χορός που πολλαπλασίασε την χαρούμενη διάθεση. Οι ενδυμασίες πραγματικά ξεχωριστές, πρωτότυπες και εντυπωσιακές, έκλεψαν την παράσταση, μαγνήτισαν τα βλέμματα και στόλισαν το Πάρτι για το οποίο θα μιλάμε για χρόνια. Περάσαμε πολύ όμορφα ... Σας ευχαριστούμε...  συνεχίζουμε...

Η εκδήλωση τιμήθηκε από την Διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου. Εκ μέρους του Δήμου Βόλου την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κα Αντωνοπούλου. Επίσης οι τοπικοί Βουλευτές δήλωσαν την υποστήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, μέσω επιστολών αφού οι υποχρεώσεις τους στη Βουλή δεν τους επέτρεψαν να είναι παρόντες στην εκδήλωση μας.