Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Το Υπουργείο σφυρίξει το τέλος των μέτρων και των Rapid Test για τα Νοσοκομεία.

Το Υπουργείο σφυρίξει το τέλος των μέτρων και των Rapid Test για τα Νοσοκομεία. 

Το Υπουργείο Υγείας επιτέλους έλαβε υπόψη, την τρέχουσα επιδημιολογική επιβάρυνση τόσο της Χώρας όσο και την κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας, στο σύνολο της Επικράτειας, προσαρμόζει και σταματά τα άσκοπα και δαπανηρά «Μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας» για τους Εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Τα Μέτρα συνεχίζονται σε κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Τα διαγνωστικά Rapid Τest δύο (2) φορές την εβδομάδα!! το μόνο που είχαν να προσφέρουν, ήταν στην «Κερδοφορία των  Ιδιωτικών δομών Υγείας», αφού ο έλεγχος του υγειονομικού προσωπικού έπρεπε να πληρωθεί από στην τσέπη των ασφαλισμένων υγειονομικών εργαζομένων, και γινόταν ΜΟΝΟ ιδιωτικά!! Ενώ για όλους τους πολίτες μπορούσε να γίνει Δωρεάν στα Νοσοκομεία!!

Το μόνο που απομένει τώρα, και πρέπει να γίνει άμεσα είναι, να επιστρέψει το εξειδικευμένο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στα τμήματα που υπηρετούσε,  την προ COVID εποχή, και παρείχαν ειδικευμένη εργασία.





Για να δείτε το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ