Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Μητσοτάκης: Έρχονται άμεσα οι 10.000 προσλήψεις στον χώρο της υγείας

Μητσοτάκης: Έρχονται άμεσα οι 10.000 προσλήψεις στον χώρο της υγείας

Τι εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την επίσκεψη του στο υπουργείο Εσωτερικών 

Την άμεση υλοποίηση 10.000 προσλήψεων στον χώρο της υγείας εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εσωτερικών το πρωί της Πέμπτης.

Χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για προσλήψεις ισχύουν στο ακέραιο με πρώτες τις 10.000 στον χώρο της Υγείας.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών «τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσουμε τον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων. Οι προσλήψεις περνάνε μέσα από αυτό τον κεντρικό προγραμματισμό που μας υποχρεώνει εκ των πραγμάτων ορισμένες φορές να είμαστε δυσάρεστοι γιατί πρέπει να κάνουμε κεντρικές πολιτικές προτεραιότητες.

Ωστόσο η βασική μας δέσμευση με πρώτη την πρόσληψη 10.000 εργαζόμενων στον χώρο της υγείας ισχύει στο ακέραιο και θα αρχίσει να υλοποιείται άμεσα».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι γίνεται περισσότερο για επιβράβευση και δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα.


 https://www.healthreport.gr/mitsotakis-erchontai-amesa-oi-10-000-proslipseis-ston-choro-tis-ygeias/