Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου μαζί με την την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, στο Κέντρο SOUIPAS PALACE σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και πολύ χορό, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για την νέα χρονιά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου μαζί με την την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, στο Κέντρο SOUIPAS PALACE σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και πολύ χορό, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για την νέα χρονιά.


Ευχαριστούμε τους Βουλευτές Μαγνησίας, τον Κο Μπουκόρο,τον Κο Λιούπη,την Κα Μακρή, τον Κο Μαραβέγια,τον Κο Μεϊκόπουλο,την Κα Παπανάτσιου, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,  και απηύθυναν χαιρετισμό στο Σύλλογο και στους εργαζομένους. 
Η παρουσία τους είναι μια πράξη αναγνώρισης για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου για τον αγώνα που δίνεται καθημερινά και μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.      

Επίσης χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε προς τους εργαζόμενους ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, Το μέλος του ΔΣ κος Αθανασάκης, η Διευθύντρια, οι τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Κος Αντωνόπουλος μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ.

Αντί για φλουρί ο Σύλλογος μοίρασε με κλήρωση πλήθος Δώρων!
Κληρώθηκαν επίσης δώρα και ταξίδια που προσφέρθηκαν από τοπικά καταστήματα, Γραφεία Τουρισμού (Vis Travel).
Συγχαρητήρια σε όλους στους τυχερούς. 

Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Δημιουργία και Αισιοδοξία σε εσάς και στις οικογένειες σας.

Μετά το Πέρας της εκδήλωσης, μοιράστηκε Πίτα και στους Εργαζόμενους της Βραδινής Βάρδιας, μιας και δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί μας. 
Ήταν μια ωραία έκπληξη γι'αυτούς, που γλύκανε ευχάριστα την βάρδια τους, και μία αναγνώριση από εμάς..   
Σας ευχαριστούμε ... 

Συνεχίζουμε ..