Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Επιτέλους!! Σε ΦΕΚ ο Νόμος των Παρατάσεων για το προσωπικό ΣΟΧ των Νοσοκομείων, μετά από 2 ημέρες και αφού έληξαν οι Συμβάσεις Εργασίας!! Το ίδιο για τις μετακινήσεις του Προσωπικού.

Επιτέλους!! Σε ΦΕΚ ο Νόμος των Παρατάσεων για το προσωπικό ΣΟΧ των Νοσοκομείων, μετά από 2 ημέρες και αφού έληξαν οι Συμβάσεις Εργασίας!! Το ίδιο για τις μετακινήσεις του Προσωπικού. Τέλος αφού δεν έχουμε νέους Ιατρούς παραμείνουμε τους ιατρούς που έπρεπε να έχουν συνταξιοδοτηθεί!! 


NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4950

Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις.

Άρθρο 6 Παράταση μετακινήσεων προσωπικού.

Άρθρο 10 Παράταση συμβάσεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και εποπτευόμενων φορέων λόγω κορωνοϊού

Άρθρο 39 Παράταση χρόνου παραμονής στην υπηρεσία ιατρών κλάδου Εθνικού Συστήματος Υγείας

Άρθρο 40 Παράταση παραμονής ειδικευόμενων νοσηλευτών στην ειδικότητα της επείγουσας εντατικής νοσηλευτικής και της νοσηλευτικής της δημόσιας υγείας/κοινοτικής νοσηλευτικής - Τροποποίηση άρθρου ένατου του ν. 4889/2022

Άρθρο 41 Σύσταση θέσεων ειδικευόμενων νοσηλευτών - Τροποποίηση παρ. 17 άρθρου 58 του Ν. 4690/2020






Για να δείτε το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ