Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Τεράστιο Πρόβλημα υποστελέχωσης στον Κλάδο ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.

Θέσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. 16/1/20.

Τεράστιο Πρόβλημα υποστελέχωσης στον Κλάδο ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.
Ο κλάδος αυτός περιλαμβάνει τις ειδικότητες: Νοσοκόμων, Βοηθών Θαλάμου, Μεταφορέων ΑσθενώνΝεκροτόμωνΣαβανωτώνΑποτεφρωτών.

Τα προγράμματα δεν βγαίνουν μας το λένε οι εργαζόμενοι, μας το λένε οι Προίστάμενοι, μας το λέει η Διευθύνουσα.
Τα προγράμματα δεν βγαίνουν ομαλά, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να έχει τον αναγκαίο χρόνο ξεκούρασης και να λαμβάνει τα ρεπό της εβδομάδας, όσο για άδειες ΑΔΥΝΑΤΟΝ να χορηγηθούν, θα πρέπει άμεσα να γίνει η απαραίτητη ενίσχυση του προσωπικού.
Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα και έχουμε επανειλημμένως ζητήσει προσωπικό, ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
Η κατάσταση όμως το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκε, διότι έχουμε συναδέλφους που υπέστησαν σοβάρα περιστατικά υγείας, έκαναν χειρουργία για την αποκατάσταση της υγείας τους και αυτά ήταν από την συνεχή καθημερινή και επαναλαμβανόμενη εργασιακή εξουθένωση που υπέστησαν. Όταν αναρώσουν πλήρως και επανέλθουν για εργασία είναι πλέον αμφίβολο το τι θα μπορούν να κάνουν.
Πλέον η Εργασίας μας απότελει κίνδυνο για την Υγεία μας. Με αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να παρέχουμε "Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας" στους φορολογούμενους πολίτες και στην κοινωνία του Βόλου, άλλωστε αυτό βλέπουν και οι ίδιοι όταν έρχονται στο Νοσοκομείο και δεν βρίσκουν προσωπικό να τους βοηθήσει στο πρόβλημά τους.

Κάνουμε έκκληση στο Αρμόδιο Υπουργείο και σε όλους τους Φορείς να βοηθήσουν και να στηρίξουν τους Εργαζόμενους της Υγείας.
Η Ομοσπονδία να στηρίξει και να αναδείξει το θέμα.