Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Πίτας Συλλόγου 2020.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου μαζί με την την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, σε μια ζεστή και κεφάτη ατμόσφαιρα στο Κέντρο SOUIPAS PALAS, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για την νέα χρονιά.

Ευχαριστούμε πολύ, τον Κο Μπουκόρο,τον Κο Λιούπη,τον Κο Μαραβέγια, τον Κο Μεϊκόπουλο,την Κα Παπανάτσιου, που τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και την Κα Μακρή για την επιστολή της με την οποία απηύθυνε χαιρετισμό στο Σύλλογο και στους εργαζομένους. Η παρουσία τους είναι μια ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου και μας δίνει κουράγιο και δύναμη στο έργο μας.     

Επίσης χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε προς τους εργαζόμενους ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Αντί για φλουρί ο Σύλλογος μοίρασε με κλήρωση πλήθος Δώρων! Κληρώθηκαν επίσης δώρα και ταξίδια που προσφέρθηκαν από τοπικά καταστήματα και τα Γραφεία Τουρισμού (Vis Travel και Moutsios Holidays).
Συγχαρητήρια σε όλους στους τυχερούς. 

Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Δημιουργία και Αισιοδοξία.

Μετά το Πέρας της εκδήλωσης, μοιράστηκε Πίτα και στους Εργαζόμενους της Βραδινής Βάρδιας, μιας και δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί μας. Ήταν μια ωραία έκπληξη γι'αυτούς μια αναγνώριση από εμάς..
  
Σας ευχαριστούμε ... 

Συνεχίζουμε ..