Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Να γίνει τώρα ο Παιδικός Σταθμός !! ΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Να γίνει τώρα ο Παιδικός Σταθμός !!  ΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
Παρασκευή 03/05/2019

Ο Σύλλογος μας λειτουργεί για τα συμφέροντα των μελών του συλλόγου, των ασθενών του Νοσοκομείου, και κατ’επεκταση των πολιτών του Βόλου, πέρα από κομματικές και άλλες αντιλήψεις που πλήγωσαν τον συνδικαλισμό και ρήμαξαν οικονομικά το συλλογό μας.

Ο Σύλλογος μας και εγώ προσωπικά στηρίζω να: είναι ανοικτός στα μέλη μας, στην κοινωνία και στους φορείς του κοινωνικού συνόλου. Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου η απόφαση μας είναι να δεχόμαστε όλους τους υποψηφίους ανεξαιρέτως παράταξης. Είτε αυτοί είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είτε είναι απλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτό που τους μεταφέρουμε και συζητάμε μαζί τους είναι τα προβλήματα του χώρου της υγείας γενικά, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου και σε συνεργασία και με τον πρόεδρο των Ιατρών του Νοσοκομείου μας, μέχρι τώρα στα πλαίσια του εφικτού, έχουμε δεχτεί υποψηφίους πολλών αυτοδιοικητικών παρατάξεων, υποψηφίους περιφέρειας και υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Με το Δήμαρχο Κ. Μπέο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, και με τους συνεργάτες του συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία σήμερα, στο διάδρομο έξω από την Νοσηλευτική υπηρεσία, χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού και μετά την συνάντηση που είχε με την Διοίκηση του Νοσοκομείου. Η Απορία μου ήταν και ρώτησα ευθέως για αυτό, «πως και δεν θέλει να συναντηθούμε» αφού ήρθε στο Νοσοκομείο μας όπως κάνουν και άλλοι υποψήφιοι.

Δέχτηκε και κατόπιν έγινε η συνάντηση μας στα Γραφεία του Συλλογου μας.

Αναφέρθηκαν τα κοινωνικά προβλήματα αστέγων που ζούμε και βλέπουμε κατά καιρούς και έχουν φιλοξενηθεί και διανυκτερεύσει «ατύπως» στο Χώρο του Νοσοκομείου κυρίως όταν ο καιρός είναι άσχημος. «Μας ανέφερε ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου».

Όπως και για μια Κυρία η οποία έχρηζε ειδικής μεταχείρισης πέρα από την Νοσηλευτική φροντίδα και με εντολή της Διοίκησης η συγκεκριμένη κυρία μεταφέρθηκε και φιλοξενήθηκε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου αρχικά και στην συνέχεια μεταφέρθηκε, νομίζω στο γηροκομείο.

Θέλουμε την συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν είμαστε αντίπαλοι αλλά συμπαίκτες και πρέπει να επικοινωνούμε για να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κοινωνία μας.

Θέλουμε την συνεργασία, στην καθαριότητα γύρω από το Νοσοκομείο, συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δημού για τον φωτισμό γύρω από το Νοσοκομείο, για την πρόσβαση ΑΜΕΑ, για το κόψιμο χορταριών και κλαδεμάτος δέντρων, επίσης όταν υπάρχουν χιονοπτώσεις να ρίχνει αλάτι η Υπηρεσία του Δήμου και να κρατά ανοικτή την πρόσβαση των αυτοκινήτων προς και από το Νοσοκομείο. Ως υπάλληλος της Τεχνικής υπηρεσίας που είναι υποστελεχωμένη, οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν Βοηθήσει με ειδικό αναβατώριο για την αλλαγή λαμπήρων, έχουν Βοηθήσει και για κόψιμο χορταριών και έχουν ρίξει αλάτι στον δρόμο για το γκαράζ των αυτοκινήτων, όπως επίσης έχουν φωτίσει με ροζ χρώμα την είσοδο του Νοσοκομείου σε κάποια εκδήλωση. Οφείλουμε να παραδεχτούμε σαν τεχνική υπηρεσία ότι μας βοήθησαν όταν τους καλέσαμε. Θα θέλαμε να συνεχιστεί αυτό.

Θέλουμε την συνεργασία τους σε περισσότερα πράγματα όπως, πολιτιστικές εκδηλώσεις με διάθεση χώρου για γιορτές εργαζομένων και παιδιών.

Τέλος, θα ήθελα να δούμε επιτέλους τι έχει γίνει με το θέμα του Παιδικού Σταθμού που ήταν έτοιμος να δημιουργηθεί σε χώρο του Νοσοκομείου με την βοήθεια του Δήμου αλλά δεν προχώρησε (αυτό αναφέρθηκε σε προηγούμενη συνάντηση του συλλόγου με άλλον υποψήφιο). Γιατί να μην γίνει ΤΩΡΑ ο Παιδικός Σταθμός.

ΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Μηνδρινός Ντίνος


Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου