Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από την διαδικασία της Αξιολόγησης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου συμμετέχει μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από την διαδικασία της Αξιολόγησης που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπληρώσουν μέχρι και την Τετάρτη 13/6/18 την ομαδική δήλωση συμμετοχής στην προκηρυγμένη απεργία αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που έχει συντάξει ο Σύλλογος και θα διακινήσει σε όλους τους χώρους εργασίας. Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη νομιμότητα της διαδικασίας και να κατοχυρώσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Στο Σύλλογο θα υπάρχει μέλος της Διοίκησης καθημερινά από τις 9:00 πμ εώς τις 11:00 προκειμένου να διευκολύνει την Δήλωση Συμμετοχής μας στην απεργιακή διαδικασία. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι, δεν πρέπει να χαρίσουμε σε καμία Κυβέρνηση τα εργαλεία για να εφαρμόσει στις πλάτες μας τις δυσμενείς μισθολογικές, υπηρεσιακές και εργασιακές μεταβολές, που έχουν σχεδιαστεί από τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για τις επόμενες δεκαετίες.