Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εκλογές με Δάνειο, Που πήγαν οι εισφορές των Εργαζομένων;


Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων
19/6/2017 Ανακοίνωση – www.dikaiiekprosopisi.blogspot.gr
Οι προβοκατόρικες ανώνυμες καταγγελίες δύο μέρες πριν τις Εκλογές μας, δεν μας αγγίζουν. Η ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ χάνουν την ψυχραιμία τους, προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν ΑΝΩΝΥΜΑ.
Βλέπουν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη  στην συνείδηση των Εργαζομένων, και αντιδρούν αψυχολόγητα.
Γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που “ διαχειρίστηκαν ” για τουλάχιστον 25 χρόνια τις τύχες ;;; των Εργαζομένων και του Συλλόγου μας.
Που πήγαν οι εισφορές των Εργαζομένων; Για να κάνουμε εκλογές πήραν Δάνειο ;;; !!! από τους Δικούς τους στην ΠΟΕΔΗΝ , 5.000 €.
Αλήθεια οι εισφορές του Συλλόγου στην ΠΟΕΔΗΝ που είναι τουλάχιστον 15.000 € έχουν πληρωθεί;
Αναξιοπιστία σημαίνει να καταγγέλλει το ένα από τα δύο συνεταιράκια το άλλο για οικονομικές ατασθαλίες, και να ψηφίζει στο τέλος τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου. Κατά τα άλλα έχουν το απύθμενο θράσος ότι θα εξυγιάνουν τα οικονομικά του Συλλόγου. Θέλουν δηλαδή να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο των εργαζομένων και να κάνουν ότι ο λέει ο σοφός λαός με τις παροιμίες του : θα βάλουμε τον Λύκο να φυλάξει τα πρόβατα
Όλοι μαζί ψηφίζουμε ΜΑΖΙΚΑ Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων. Γυρίζουμε ΤΩΡΑ σελίδα, στο Σύλλογο μας, αφήνουμε πίσω οριστικά το γκρίζο χθες.