Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση για την Έκτακτη Γ.Σ., με θέμα την Αξιολόγηση.

Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων

1/6/2017 Ανακοίνωση – Ενημέρωση (www.dikaiiekprosopisi.blogspot.com)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε, ενημέρωση για θέματα Νοσηλευτών, από εκπρόσωπό της Γραμματείας της επιτροπής του κλάδου Νοσηλευτών της ΠΟΕΔΗΝ και στην συνέχεια ακολούθησεΈκτακτη Γενική Συνέλευση από τον Σύλλογο μας με θέμα την Αξιολόγηση.
 Η θέση της ΠΟΕΔΗΝ για το συγκεκριμένο θέμα είναι ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση. Τα έντυπα των αξιολογήσεων να μην υπογραφούν, και να συγκεντρωθούν στο Σύλλογο.  

Συμφωνούμε με την συγκεκριμένη θέση, αλλά έχουμε την απορία, τα άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο, που θα δώσουν τις αξιολογήσεις τους; 

Για τα παραπάνω σας έχουμε ενημερώσει πολύ νωρίς με ανάρτησή μας, από 10 Απριλίου 2017. Με σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΟΕΔΗΝ (εδώ) και την ΑΔΕΔΥ (εδώ).

Σήμερα με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών,και αφού μοιράστηκαν τα έντυπα των αξιολογήσεων στους προϊσταμένους αλλά και ενόψει των εκλογοαπολογιστικών Γενικών Συνελεύσεων, ο Πρόεδρος Τράγγαλος (εμφανίστηκε πάλι Μόνος στην αίθουσα διαλέξεων, χωρίς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ) μοίρασε επιτέλους τα ενημερωτικά έντυπα που του είχε στείλει η ΠΟΕΔΗΝ εδώ και καιρό. Κάλιο αργά παρά ποτέ!  Αν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την αδράνεια του, τον κατανοούμε πλήρως. 

Σας υπενθυμίζουμε την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για αύριο 2/6/17 και ώρα 13:00 στην αίθουσα διαλέξεων, για τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό και να θέσουμε ερωτήσεις. 
Η συνέλευση είναι σημαντική καθώς θα γίνει και η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές του Συλλόγου. 

Ήρθε η επιτέλους η ώρα που δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν αλλά μόνο να απολογηθούν.