Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Εορταστικές εκδηλώσεις - Ενημέρωση

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ‘ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’

Πολυμέρη 134, 38221  Βόλος Τηλ.- Fax 2421351147

Εορταστικές εκδηλώσεις 2022/2023  - Ενημέρωση

Σας Ευχόμαστε Καλές Γιορτές, καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος 2023.

Σύντομη οικονομική ενημέρωση: 1.Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι αποπληρώσαμε το παλαιό χρέος του Συλλόγου στο ΙΚΑ ένα χρόνο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ρύθμιση. 2. Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε την ΔΕΗ του 2009, λόγω επανελειμένων οχλήσεων με εξώδικα και με εισπρακτικές εταιρείες, στο Βιβλίο Ταμείου εκείνης της περιόδου δηλώθηκαν «πληρωμένα και εξοφλημένα».

1.        Την Τετάρτη 21/12/22 στις 12:30 στην Αίθουσα διαλέξεων του Νοσοκομείου μας θα πραγματοποιηθεί η Βράβευση των παιδιών των Συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμία εκπαίδευση.

2.        Ο Σύλλογος θα μοιράσει συμβολικό δώρο σε όλους συναδέλφους που είναι μέλη του Συλλόγου.

3.        Παρακολούθηση του θεματικού πάρκου που δημιουργήθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς «Τα Παραμύθια του Κόσμου» στο Βόλο,  στην πλατεία Πανεπιστημίου. Να δηλωθούν τα ονόματα των Συναδέλφων που ενδιαφέρονται. 

4.        Στην Αλλαγή του Χρόνου ο Σύλλογος, όπως και πέρυσι, θα μοιράσει συμβολικό δώρο στους συναδέλφους που θα κάνουν την αλλαγή του χρόνου στο Νοσοκομείο.

5.      Το Σάββατο 21/01/23 στις 21:30 στο κέντρο Souipas Palace θα πραγματοποιηθεί, Χοροσπερίδα και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.   Η εκδήλωση θα πραγματοποίηθει μαζί με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών. Η Τιμή της πρόσκλησης είναι στα 17€.    

Για τα μέλη του Συλλόγου μας θα είναι μόνο 5€ τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από το Σύλλογό μας. Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική, θα υπάρχει πλήρες μενού για το φαγητό και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Για να κλείσετε τραπέζι θα πρέπει να το δηλώσετε και να προμηθευτείτε έγκαιρα προσκλήσεις.       

·         Θα υπάρξει Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια Δώρα.

Παράκληση: Οι Κάρτες των μελών θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους ίδιους. Δεν επιτρέπεται η παραχώρησή τους σε τρίτους.

Η τιμή των 5€ ισχύει για τα μέλη του Συλλόγου μας που θα προμηθευτούν μέχρι 20/01/23 από το προεδρείο τις κάρτες και είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Μέσα στο κέντρο η τιμή τους θα είναι 17€.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΨΑ, για την χορηγία με αναψυκτικά που μας διέθεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ