Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Τετάρτη 7/4/21 Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου μας στις 12.00

Syllogos_logo

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ‘ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’

Πολυμέρη 134, 38221  Βόλος Τηλ.- Fax 2421351147

 

Την Τετάρτη 7/4/21 στις 12.00.Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου μας.

Η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας έχει προκηρύξει  Πανελλαδική Ημέρα Δράσης.

Στο Νοσοκομείο μας θα γίνει Συμβολική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην είσοδο στις 12.00, με όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται για τον COVID 19.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, Μόνιμο προσωπικό, επικουρικό, προσωπικό με Σύμβαση ορισμένου χρόνου, προσωπικό από προγράμματα του ΟΑΕΔ να συμμετέχουν. 

Επίσης καλούμε τόσο το Εργατικό Κέντρο όσο και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, εργασιακές ενώσεις όπως και κάθε σωματείο ή φορέα της πόλης, είτε να συμμετέχουν συμβολικά είτε να στείλουν δήλωση συμπαράστασης του Αγώνα που κάνουμε για καλύτερη Υγεία των πολιτών και την  Ασφαλέστερη Εργασία των Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

• Ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση• Αυξήσεις στους μισθούς• Επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας, • επαναλαμβανόμενα test για όλο το προσωπικό • Ένταξη στα ΒΑΕ - Διπλασιασμό του Ανθυγιεινού Επιδόματος, Επέκταση του Επιδόματος σε όλους τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου. Όπως Εργοθεραπευτές, Φυσιοθεραπευτές,  Φαρμακοποιούς,  Διοικητικούς, Εργάτες κ.α.

• Μονιμοποίηση Επικουρικών, Συμβασιούχων, προσωπικού ΟΑΕΔ και Εργολαβικών. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου. 

• Χαρακτηρισμό θανάτου συναδέλφων από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα.

• Άμεση στελέχωση με προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων. Έχουμε πάνω από 400 κενές οργανικές θέσεις, εκ των οποίων πάνω από 200 θέσεις είναι στην Νοσηλευτική υπηρεσία.

Απαιτούμε θέσεις Επιλαχόντων που είναι άμεσες προσλήψεις και για το Νοσοκομείο μας (όπως έγινε στην προκήρυξη 2Κ), 521 θέσεις σε άλλα Νοσηλευτικά ιδρύματα, 0 για το Νοσοκομείο μας.• Σύσταση με επιπλέον οργανικές θέσεις για την Νοσηλευτική Υπηρεσία για ΜΕΘ όπως έγινε σε όλα τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, συστάθηκαν στα Νοσοκομεία της Λάρισας 32 θέσεις νοσηλευτών επιπλέον των οργανικών που έχουν, για το κάθε Νοσοκομείο. Συνολικά 88 για την 5 ΥΠΕ, 0 για το Νοσοκομείο μας.

• Απαιτούμε άμεση Στελέχωση Μαγειρείων - Φαρμακείου – Μαιευτικής – Ιατρείου COVID. Δεν επαρκεί το προσωπικό!! 

• Απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση του προσωπικού του ΟΑΕΔ από την Διοίκηση στα ρεπό και τις τιμητικές άδειες. 

• Η κοινωνία του Βόλου απαιτεί «Σύγχρονο και αναπτυξιακό Οργανισμό για το Γενικό Νοσοκομείου Βόλου» με 460 κλίνες πλήρως στελεχωμένο με Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ