Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Όχι στον διαχωρισμό των Εργαζομένων την ώρα του Πολέμου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ


Βόλος 23/11/2020

Μαθαίνουμε ότι κυκλοφορεί έγγραφο που στάλθηκε στα Νοσοκομεία από τις ΥΠΕ και ζητάει στοιχεία καταγραφής των    υγειονομικών υπαλλήλων που εμπλέκονται με την νόσο COVID-19.
Δεν διευκρινίζεται ο λόγος αυτής της  καταγραφής. Επιχειρείται από το Υπουργείο μέσω των ΥΠΕ η δημιουργία φημών για την οικονομική ενίσχυση του προσωπικού. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει διαχωρισμός του προσωπικού αυτή την ώρα. Σε ένα ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ που έχει μετατραπεί σε Νοσοκομείο COVID δεν χωρούν αποκλεισμοί και διαιρέσεις εργαζομένων.
Όλοι οι υγειονομικοί υπάλληλοι εμπλέκονται στην με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με όλες τις ασθένειες και με τον COVID.

Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου να στείλει ως απάντηση στο Υπουργείο και στην 5η ΥΠΕ το σύνολο των εργαζομένων του νοσοκομείου Βόλου. Οτιδήποτε άλλο, που διαχωρίζει το προσωπικό είναι απαράδεκτο από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Το μήνυμα προς την Κυβέρνηση είναι εδώ και τώρα ένταξη στα ΒΑΕ. Προσλήψεις Μόνιμου προσωπικού. Θεσμοθέτηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα που μας έχετε κλέψει, Ανθυγιεινό Επίδομα σε όλους τους εργαζόμενους ( Προσωπικό φαρμακείου, φυσιοθεραπευτές, κοινωνικής υπηρεσίας, διοικητικό και Πληροφορικής). Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων(ΟΑΕΔ, Επικουρικών, Ατομικές συμβάσεις).

Την μάχη την δίνουμε όλοι μαζί ... Ο καθένας από το πόστο του.

                            Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                      Η Γ. Γραμματέας
Μηνδρινός Κ.                   Καρακασίλη Ειρήνη