Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Απάντηση του ανυπόστατου και συκοφαντικού δημοσιεύματος του voliotaki

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου
Ανακοίνωση - Απάντηση δημοσιεύματος του voliotaki.gr

Προς Απάντηση του ανυπόστατου και συκοφαντικού δημοσιεύματος του voliotaki.gr  για την προϊσταμένη του ΤΕΠ για κατάχρηση εξουσίας και μη παροχή υλικού στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό  του τμήματος θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:
1. Το υλικό που υπάρχει στο γραφείο της, είναι προσβάσιμο σε όλο το προσωπικό του ΤΕΠ, είτε με κατοχή προσωπικού κλειδιού σε νοσηλευτές που είναι υπεύθυνοι βάρδιας είτε με κοινό κλειδί του οποίου όλοι γνωρίζουν την παρουσία του και τον τόπο φύλαξης.
Η αρχή της φύλαξης υλικού είναι διαδεδομένη σε όλα τα τμήματα για την καλύτερη διαχείρισή τους  και τυχόν ελλείψεις δεν αποτελούν ευθύνη της εκάστοτε προϊσταμένης αλλά της Διοίκησης που τα παραγγέλνει και τα κατανέμει.
2. Το "κλέψιμο" σε μέρες αδειών και ΡΕΠΟ αποτελεί γελοία Καταγγελία μια και όλα αυτά καταγράφονται στις καρτέλες αδειών και στο πρόγραμμα προσωπικού και ακόμα και να γίνει κάποιο "Ανθρώπινο Λάθος" εκ παραδρομής, διορθώνεται άμεσα. Επίσης όλα τα προγράμματα ελέγχονται από την Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Δηλώνουμε την Αμέριστη συμπαράστασή μας προς την Προϊσταμένη  του ΤΕΠ και παρακαλούμε πριν την δημοσιοποίηση  κακόβουλων Άρθρων τέτοιου  τύπου να γίνεται πραγματοσύνη των καταγγελιών.

Το ΔΣ του Συλλόγου.